Lost Planet 2

Lost Planet 2 is een Third-Person Shooter die zich afspeelt op de planeet E.D.N. III. Dit is dezelfde planeet als in het eerste deel, Lost Planet: Extreme Condition. Toen was de planeet nog bedolven onder een gigantische laag sneeuw en ijs, de afgelopen tien jaar is het klimaat op de planeet echter drastisch veranderd en heeft de sneeuw plaats gemaakt voor nieuwe omgevingen zoals moerassen en jungles.

In Lost Planet 2 wordt het verhaal verteld uit het perspectief van verschillende groepen Snow Pirates die op de planeet leven. In de game creëer je jouw eigen personage om mee op avontuur te gaan. Je hoeft het in dit deel niet in je eentje te doen, want je kunt ook met drie vrienden aan de slag gaan in de coöperatieve speelmodus.

Prijs: €10,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Battlefield: Bad Company 2

De “B” Company is in Battlefield Bad Company 2 opnieuw in zware strijd verwikkeld. Net als in het eerste deel het concept van team play en of je dit nu doet in de single player mode of via multi player (online), je kunt er van op aan dat de actie veel verder gaat dan je gewend bent.

Vrijheid en unscripted gameplay zijn sleutelwoorden in deze game. Met andere woorden, de gebeurtenissen in het spel komt voort uit wat jij als speler voor acties onderneemt, het spel voorspelt niet veel en legt weinig vooraf vast van hoe zaken zullen of zouden moeten verlopen. De variatie is dan ook feitelijk eindeloos en voorziet in strijd via diverse wapens, wagens en helicopters.

Vijftien verschillende voertuigen en 46 wapens (customiseable tot 200 variaties en 15.000 kit variaties). Jij kiest hoe je de actie uitvoert.. maar ook waarmee. Trek ten strijde via de UH-60 transport helicopter voor een extra tactische voorsprong, of blijf met de beentjes op de grond en kies voor een meer down to earth voertuig… Eenmaal in de actie kun je tactische dan ever te werk gaan door bijvoorbeeld een stukje van je dekking weg te halen en zo een beter schootsveld te krijgen of een sterke ambush te leggen.

Prijs: €18,45
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

MotorStorm: Apocalypse

MotorStorm Apocalypse is het derde deel van de spectaculaire offroad raceserie dat voor de PlayStation 3 verschijnt. In MotorStorm Apocalypse scheurt de speler door een verlaten metropool die door een aardbeving verwoest is. De races voeren spelers over gammele bruggen en door vervallen metrotunnels en gebouwen. Ook de daken van wolkenkrabbers worden onveilig gemaakt tijdens het racen. Terwijl spelers proberen zo snel mogelijk de finish te bereiken, verandert het parcours door aardbevingen en door toedoen van de strijdende plunderaars en militairen.

In MotorStorm Apocalypse krijgen spelers de keuze uit dertien voertuigklassen, zoals muscle cars, supercars en motoren. Met deze voertuigen kunnen ze over veertig parkoersen scheuren. Het verhaal van de singleplayermodus wordt verteld vanuit het perspectief van drie verschillende personages. Zij hebben elk een eigen kijk op de heftige races. Spelers kunnen het ook tegen drie vrienden opnemen via de splitscreenmodus of online zestien spelers uitdagen. Hierbij kun je in jouw eigen vormgegeven racemonster rijden en het is ook mogelijk om zelf een nieuwe spelmodus te maken dankzij de Game Mode Creator.

Prijs: €21,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja