http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4e48f82a90d8a.jpg

Zoals je van PSX-Sense gewend bent zijn we ook dit jaar weer aanwezig op de GamesCom in Keulen. Morgen vroeg in de ochtend vertrekken we met maar liefst 6 man naar Keulen om daar te kunnen genieten van de nieuwste games. Onze reportage vanaf de Gamescom gaat dit jaar alleen wel een tikkeltje veranderen en we gaan dan ook iets efficiënter te werk als voorgaande jaren.

Elke dag krijg je van ons in ieder geval een fotoreportage van hoe het er allemaal aan toe gaat op de Gamescom en hoe de sfeer ervoor staat. We gaan morgenavond sowieso al naar de persconferenties van Electronic Arts en Sony PlayStation. Hiervan zal net als alle persconferenties gewoon verslag van worden gedaan met nieuwsberichten op de site.

Qua video’s gaan we het dit jaar ook ietsje anders doen, we gaan niet meer tijdens de Gamescom elke dag een video online zetten. Dit is voor ons gewoon af en toe niet te doen en kost veel tijd en werk om dit allemaal in elkaar te zetten. In plaats daarvan hebben we ervoor gekozen kleine previews op te nemen van de games die we gezien hebben.

Deze previews worden per game opgenomen en bewerkt, zo kun je gericht kijken waarin je interesse hebt. Wellicht dat we nog wel een beursitem gaan maken, maar dat moeten we nog even bekijken. Sowieso moeten we de boothbabes natuurlijk goed in beeld brengen.

Verwacht dus veel foto’s tijdens de Gamescom en daarna als we terug in Nederland zijn, is het schrijven en monteren geblazen. We gaan jullie dan namelijk voorzien van alle previews.

Nog een laatste aanraden, volg ons op Twitter zodat je een beetje meekrijgt hoe het er aan toe gaat in Keulen en waar we zijn. We zullen ook foto’s e.d. gaan tweeten zodat jullie een beetje sfeerbeelden krijgen.

Twitter accounts die je moet volgen

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4e48fb5702e9e.jpg

Roy Wijkstra – Manager PSX-Sense – @RoyWijkstra
Florian Albronda – Eindredacteur PSX-Sense – @MrFl0w
PSX-Sense – Ons eigen twitter account – @psxsense