GC 2011: LittleBigPlanet op de PlayStation Vita

LittleBigPlanet komt ook naar de PlayStation Vita, de ontwikkelaar werkt sinds kort exclusief voor Sony. Zojuist liet men tijdens de persconferentie een trailer zien hoe makkelijk het wel niet is om met de camera’s op de PlayStation Vita objecten te fotograferen en vervolgens te gebruiken in zelfgemaakte levels. In de trailer liep iemand door de stad en nam een foto van een koffiebeker, om er vervolgens een gevaarlijk monster van te maken.

Tenslotte kregen we ook nog aantal gameplaybeelden te zien van LittleBigPlanet, de graphics waren in onze ogen net zo mooi als de PlayStation 3. Zodra de trailer beschikbaar is zullen we dit nieuwsbericht aanpassen.

 1.    403 XP
  Hazzard12's avatar

  Little Big Planet is volgens mij een spel voor kinderen jonger dan 10 jaar.
  ik denk dat het geen effect zal hebben op de ps vita

 2.    195 XP
  sabasNL's avatar

  @Hazzard12: Ben ik niet met je eens, LBP heeft buitengewoon prachtige en leuke levels die helemaal niets zijn voor kinderen. Dat het er kinderachtig uitziet betekend niet dat het voor kinderen is.

  Ik dacht dat Media Molecule in een interview had gezegd voorlopig klaar te zijn met LBP (in de zin van geen nieuwe delen, alleen nog DLC en suppport), maar blijkbaar gaat dat dus weer veranderen.

 3.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Niet mijn games

 4.    113 XP
  lordofcookies's avatar

  @sabasNL: volgens mij wordt deze little big planet door een zusterstudio van Media Molecule.

 5.    5353 XP
  PattyS3's avatar

  Dit word echt zo LOL op de PS Vita! xD

 6.    728 XP
  joeythekilla's avatar

  best wel vet hoor

 7.    14 XP
  Kolion's avatar

  Ziet er geinig uit!