En daar was die dan, aan het einde van de EA presentatie, Battlefield 3. Tijdens dit gedeelte van de show werden we eerst verwend met de co-op modus, die gespeeld werd op een PlayStation 3. De beelden zagen er aardig strak uit en de missie ook, maar dit kunnen jullie allemaal zelf gaan bekijken in de beelden die binnenkort hieronder zullen verschijnen.

In de beelden zagen we onder andere night-vision scopes en zagen we dat je gerevived kan worden door je teammaat in de co-op terwijl je op de grond kruipt met een pistool. De missie die getoond werd is tevens te spelen op de beursvloer, dus we verwachten dat er nog veel meer beelden hiervan online zullen verschijnen.

Het tweede wat werd getoond was de conquest multiplayer. Deze beelden waren weer van de PC versie met 64 man en was in elkaar gezet met diverse clips, maar zag er toch enorm goed uit. De beelden toonden ons onder andere dat de map, Caspian Border, gigantisch is en dat we niet alleen met jets, maar ook met helicopters, tanks, humvee’s en nog veel meer de strijd aan kunnen gaan.


PC footage.

http://youtu.be/G9Rn_5jF3bk
PlayStation 3 footage.