GC 2010: Meer Borderlands 2 screens en info vrijgegeven

Borderlands 2 is één van die titels waar wij persoonlijk echt niet op kunnen wachten en waarvan we dan ook stiekem hopen dat de releasedatum erg vroeg in 2012 ligt. Dit is waarschijnlijk niet het geval, maar Gearbox maakt ons vandaag wel weer blij met een hoop nieuwe info en screenshots. Deze info en screenshots zijn uiteraard hieronder te bekijken.

 • Gunzerker class is erg divers: De Gunzerker kan elk wapen uit de game dual wielden. Denk hierbij niet alleen aan SMG’s, maar ook aan rocket launchers, sniper rifles en nog veel meer. Er zijn tevens nog veel meer andere classes.
 • Dynamische online co-op, split-screen en LAN: Borderlands 2 is op allerlei manieren te spelen waarbij je gewoon in de ander z’n game kan joinen en er weer uit kan wanneer je maar wilt, zowel online als met een LAN verbinding.
 • World Connected Story:  De game zal beginnen met het hoofdpersonage bevroren in de toendra van Pandora waar jouw missie voor wraak begint. Jouw doel is het onthullen van de kwade bedoelingen van Hyperion Corp en het neerhalen van de CEO van Hyperion, Handsome Jack.
 • Nieuw Badass Gun Systeem: Het wapensysteem van Borderlands was al uitgebreid, maar dit wordt nog eens veel groter in Borderlands 2. De game zal letterlijk miljoenen diverse combinaties bevatten met allerlei stijlen en variaties aan wapens. Vuur, electriciteit en zuur zullen allemaal weer terug zijn samen met nog veel meer powers.
 • 87 Miljard van alles en nog wat: Als toevoeging op het nieuwe gun systeem is er ook een gigantische nieuwe lading aan schilden, granaten, artefacten, class mods en nog veel meer.
 • Gloednieuwe omgevingen op Pandora: Pandora heeft gloednieuwe gebieden gekregen die er levendiger uit zien dan ooit. Denk hierbij aan de toendra omgevingen, de gevaarlijke bosgebieden, de mysterieuze grotten en nog veel meer.
 • Brand new enemies:  De wapens, items en omgevingen zijn niet het enige wat nieuw is in Borderlands 2. Ook een gigantische lading aan nieuwe enemies zullen tot je beschikking zijn om af te slachten met als enkele voorbeelden gigantische Bullymongs, die goed te vergelijken zijn met gigantische gorilla’s, diverse Stalkers en het leger van Hyperion.
Naast al deze nieuwe info hebben we dus ook nog wat screenshots voor jullie, welke hieronder zijn te bekijken.
Boxshot Borderlands

Borderlands

Releasedatum:
23-10-2009
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
2K Games
Ontwikkelaar:
Borderlands krijgt multiplayer terug op de PS3
Gepubliceerd op 3 feb, 2015 om 15:20
Borderlands Remastered Edition duikt op in Australie
Gepubliceerd op 12 dec, 2014 om 17:00
Borderlands 2 voor de PS Vita aangekondigd
Gepubliceerd op 20 aug, 2013 om 19:33
Gearbox Software werkt aan verhoging voor de levelcap van Borderlands 2
Gepubliceerd op 17 jan, 2013 om 09:00
 1.    776 XP
  Sevinho's avatar

  Hehe, grappig ;P

 2.    510 XP
  Seven's avatar

  Die gasten onderscheiden zich prima van de rest!
  De art ziet er weer geweldig uit.

 3.    51 XP
  Whardian's avatar

  Mooie plaatjes zeg!

 4.    403 XP
  Hazzard12's avatar

  CoooooooL!

 5.    120 XP
  Qim0's avatar

  Voor Borderlands gaat the BIGGER the BETTER sowieso op.
  Hoop dat ze splitscreen coop beter uitwerken als bij de vorige Borderlands, het laden van andermans savegame (van een andere ps3) zo ideaal zijn.

 6.    6677 XP
  Myx's avatar

  Sick !

 7.    267 XP
  Emile's avatar

  Kan niet wachten, ziet er echt geweldig uit! Hoop wel dat ze de andere classes ook cool maken en dat die zerker niet een of andere overpowered kerel is