Het is vandaag dinsdag 16 juni, de zesde maand van het jaar, dus we zijn al bijna op de helft alweer van 2009. Maar dat betekend natuurlijk ook weer een nieuwe ‘Dinsdag Blu-ray dag’ hier op PS3-Sense. Dit houdt in dat we weer een paar goeie films op Blu-ray Disc in de winkels kunnen aanschaffen. Welke nieuwe films dat zijn die deze week uitkomen, kan je natuurlijk hieronder lezen.

17 juni

Chuck – Season 1 (Alleen in België) – Warner Home Video
Falling Down – Warner Home Video
History of the World part I – Twentieth Century Fox
Robin Hood: Prince of Thieves – Warner Home Video

18 juni

Ghostbusters – Sony Pictures
Inside Man (2006) – Universal Pictures

Robin Hood: Prince of Thieves

<
Cast: Kevin Costner, Morgan Freeman, Christian Slater, Mary Elizabeth Mastrantonio, Alan Rickman, Michael McShane, Geraldine McEwan, Brian Blessed, Michael Wincott, Nick Brimble
Regisseur: Kevin Reynolds
Speelduur: 137 minuten

Kevin Costner speelt de legendarische held uit de middeleeuwen in Sherwood Forest. Hij wordt bijgestaan door de barmhartige Samaritaan, gespeeld door Morgan Freeman. Robin Hood gaat de strijd aan tegen het slechte neefje van King Arthur, wat een hoop avontuur, spanning en romantiek met zich meebrengt. Robin Hood: Prince of Thieves is een regelrechte klassieker geworden welke je gewoon niet mag missen.

Ghostbusters


Cast: Annie Potts, Harold Ramis, Bill Murray, Sigourney Weaver, Rick Moranis, Dan Aykroyd
Regisseur: Ivan Reitman

Wanneer drie wetenschappers tegelijk worden ontslagen doordat hun project mislukt, besluiten ze een oude brandweerkazerne te kopen en hun eigen bureau op te richten: Ghostbusters. Hier begint de spokenjacht in New York, wanneer de kwaadaardige spoken uit de andere dimensie komen om de wereld over te nemen. Een film vol met humor en actie voor het hele gezin, tenminste als jij tegen spoken kan.

Inside Man


Cast: Denzel Washington, Clive Owen, Jodie Foster, Christopher Plummer
Regisseur: Spike Lee
Speelduur: 124 minuten

Inside Man is een regelrechte thriller van de hoogste plank. Een meedogenloze agent, een machtige zakenvrouw en een sluwe bankrover komen in de clinch terecht en dan begint al het gedonder. Zinderende actie en spanning met topacteurs als Denzel Washington, Clive Owen en Jodie Foster in de hoofdrollen bezorgen jou een heerlijke avond.

Volgende week weer een nieuwe ‘Dinsdag Blu-ray dag’ en als je nog tips of suggesties hebt, kijk dan even hier en laat het weten.