Zondag Budgetdag – Games – 21 augustus

EA Sports MMA

EA Sports MMA is de meest authentieke en intense vechtgame beschikbaar. Deze game biedt een mix van verschillende vechtkunsten, samen met een flinke lijst aan geweldige vechters met ieder hun eigen vechtstijl.

Voor MMA is Electronic Arts een samenwerking aangegaan met Strikeforce. De Strikeforce-competitie is een van de meest bekende competities binnen deze tak van sport. Frank Shamrock en Mauro Ranallo zijn de commentatoren, terwijl Jimmy Lennon Jr. de wedstrijd vanuit de ring begeleid. Bovendien zit EA Sports MMA vol met bekende vechters, waaronder Fedor Emelianenko, Brett Rogers, Jake Shields en Jason Miller.

Naast alle bekende vechtersbazen krijgen spelers de mogelijkheid om zelf ook een vechter te maken. Buiten de mogelijkheden om tegen de computer te vechten om, biedt EA Sports MMA de mogelijkheid om zelf vechters te maken of aan te passen. Deze vechters kunnen dan gebruikt worden om te vechten om prijzen in bijvoorbeeld online competities met andere gamers.

Het vechten is niet een simpel ‘mep als een malle in het rond’. Stoten moeten zorgvuldig worden uitgedeeld. Krachten moeten gespaard worden en alleen door op het juiste moment een houdgreep in te zetten, kan je de tegenstander laten smeken om genade.

Prijs: €12,50
Verzendkosten: €1,95
Link: SmartGamer
iDEAL: Ja

Borderlands GOTY

Borderlands speelt zich af op Pandora, een gigantische planeet waar kolonisten geland zijn met hun schepen. Die schepen zijn een soort stadjes geworden, waarvan er zeven zijn op de planeet. Pandora is een typisch grensgebied in de ruimte. Het is gevaarlijk, ligt in een uithoek en overal struinen smerige wezens rond die maar aan één ding denken: eten.

Als je dus geen goede reden hebt om het gebied te bezoeken, dan kun je dat maar beter niet doen.
Game of the Year Edition extra’s De Game of the Year editie bevat naast het spel, alle vier de downloadable content packs en een map van de gehele spelwereld, namelijk The Zombie Island of Dr. Ned, Mad Moxxi’s Underdome Riot, The Secret Armory of General Knoxx en Claptrap’s New Robot Revolution.

Prijs: €18,45
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Red Dead Redemption

Red Dead Redemption is het vervolg op het in 2004 verschenen Red Dead Revolver. De game speelt zich af in het Wilde Westen rond het einde van de 19e eeuw. In deze tijden maken de meedogenloze en chaotische prairievlakten langzaam ruim baan voor de steeds groter wordende regering en de opkomst van de Industriële Revolutie. Red Dead Redemption plaatst de speler in de laarzen van de voortvluchtige John Marston en neemt ze mee op avontuur voorbij de Amerikaanse grens.

De game maakt gebruik van Rockstar’s eigen RAGE-engine en bevat een grote open wereld inclusief dorpjes, prairies vol met wilde dieren en gevaarlijke berggebieden. De speler ontmoet allerlei personages, zoekt schatten, jaagt op dieren, vergokt zijn geld bij het pokeren en raakt uiteraard betrokken in vele vuurgevechten. Zo zul je bandieten uit forten jagen, maar ook treinen beroven en op criminelen jagen. Dat doe je zowel te voet als vanaf je trouwe paard.

Prijs: €18,45
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

PRE-ORDER TIP: The Elder Scrolls V: Skyrim

Het nieuwste deel in de ‘The Elder Scrolls’-reeks komt er eindelijk aan na vijf lange jaren wachten. Skyrim’s verhaal speelt zich 200 jaar na de gebeurtenissen van The Elder Scrolls – Oblivion af. De wereld van Tamriel is maar een schaduw van wat het ooit was na de jaren van onrust die de moord op de koning opvolgden.

Het rijk is in de handen van de Elven gevallen, de Blades zijn verdwenen, de Nords haten elkaar en een burgeroorlog staat op het punt uit te breken. Daar bovenop komt nog dat de Elder Scrolls de komst van de god Alduin voorspellen, die de wereld zal vernietigen in de vorm van een gigantische draak. Als speler neem je de controle over de laatste ‘Dovahkiin’, een drakenjager gezalfd door de Goden om de dreiging die Alduin vormt te helpen bestrijden.

Prijs: €48,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

 1.    508 XP
  MrGreen95's avatar

  Skyrim:D

 2.    560 XP
  XRamon101X's avatar

  Skyrim pre-order bij wehkamp voor €42,75: http://www.wehkamp.nl/Zoeken/ArtikelDetail.aspx?SC=5E2&ArtikelNummer=246161&Nty=1&Ntk=ART&Ntt=the%20elders%20scroll&Nao=1&Ns=&N=186&IZ=True&Ztb=False&cm_pi=Home%20Page&cmid=WEH

 3.    403 XP
  Hazzard12's avatar

  Red dead redemption is zeer goedkoop

 4.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Wel raar red dead!! Laag prijs!!!

 5.    3140 XP
  moes's avatar

  *wacht kwijlend op battlefield 3*

 6.    369 XP
  matthijs222's avatar

  @XRamon101X: Bedankt voor de tip!

 7.    776 XP
  Sevinho's avatar

  1Tje zonder Zavvi 😛