Titel van Assassin’s Creed voor de PS Vita uitgelekt

Het was al bekend dat de populaire serie Assassin’s Creed naar de nieuwste handheld van Sony zou komen. Er waren echter nog geen details bekend gemaakt naast het feit dat er een game zou komen. Zou het een nieuwe game worden, of wordt het een PS Vita versie van Revelations, er was nog niet veel bekend. Gelukkig komt daar nu verandering in.

Een aardige medewerker van Ubisoft heeft namelijk twee foto’s van de nieuwe AC titel gelekt op het internet. De PS Vita game zal als ondertitel ‘Virtues’ gaan heten. Ook is er een render van wat lijkt op Altaïr uitgelekt. Is het dus veilig om aan te nemen dat we in deze game opnieuw met deze meester assassin aan de slag mogen gaan? We zullen nog even moeten wachten op een officiële aankondiging van Ubisoft zelf.

Bedankt voor het melden Ikzelf! Ook een nieuwstip doorgeven aan de PSX-Sense redactie? Stuur je nieuwtje dan via deze link.

 1.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Dat kan nog wel even en tijdje duren zeg.,.,.,.,.,.

 2.    374 XP
  Goliath's avatar

  @Sixstar6: Met de release van de Vita ergens in februari/maart schat ik dat deze titel wel een launch game zou kunnen zijn.. dat ze weinig hebben vrijgegeven betekent niet dat ze nog niet ver zijn in het ontwikkelingsproces :p

 3.    814 XP
  Josthemaster's avatar

  Heel mooi dat hij al bekend is het lijkt me supertof,en @Goliath dat hij met de release Feb/Mrt er bij is dat kan je wel vergeten hoor, hij komt Nov/Dec 2012 pas uit.

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ben erg benieuwd hoe het eruit gaat zien op de vita.

 5.    403 XP
  Hazzard12's avatar

  Assasin’s creed is zooooooooooooooo vet!

 6.    123 XP
  DL3B's avatar

  IK WIL GEEN ALTAIR, ALLE ALTAIR AC’S ZIJN KLOTE, IK WIL EZIO OF IEMAND ANDERS!!! GEEN ALTAIR, HIJ SUCKT KEI HARD, MAAR 2 WAPENS, IK WIL MET EZIO OF ANDERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!