Goedkopere PlayStation 3 Slim verkoopt zeer goed

PS3 Slim

De GamesCom in Keulen is sinds enkele dagen afgelopen. De grootste aankondiging op het persconferentie was zonder enige twijfel de prijsverlaging van de PlayStation 3. Voor 249 euro kan je nu een gloednieuwe PS3 aanschaffen.

Een anonieme bron heeft MCV laten weten dat er dankzij deze prijsverlaging de verkoop van de PlayStation 3 gestegen is met 65%. Sony zal ook in het Verenigd Koninkrijk een 5000 tal reclame posters laten ophangen, waardoor de verkoop wellicht nog meer zal stijgen. Met de feestdagen die er aankomen kan Sony met een gerust hart zijn jaar afsluiten.

 1.    376 XP
  Mark k.'s avatar

  haha oud plaatje daar? ps3-sense 😛

 2.    403 XP
  Hazzard12's avatar

  Lekker goedkoop

 3.    278 XP
  Julian's avatar

  @Mark k.: Idd 😛 Nu niet meer.

 4.    776 XP
  Sevinho's avatar

  @Hazzard12:

  Beter tochhh 😀

 5. Anoniem -   
  Ace's avatar

  Wat een topic zeg,,,de nieuwe playstation slim??? waar zijn de oude dan in de winkels,,jeez wat een domme titel!!

  Enne mijn ps3 is gone! eindelijk weer normall praten op kwaliteit op de 360,,wat heerlijk dat weer te voelen in de handen en op mijn oren…alle headsets op hetzelfde niveau en kwaliteit!! geen plots luide idioten met hun bluetooth headsetjes op verschillende kwaliteit in je oren.!! ALS Sony echt het online serieus nam dan hadden ze een headset in elke PS3 gestopt!! 10 euro extra dan so what!! maar dan heeft ieder hetzelfde op met hetzelfde geluid!! Sukkels ten top! Ik kan op de 360 movies kijken, kopen voor minder dan in de winkel kost!, alles van de gamescon zien etc,,,alles staat erop,,dat is MS!!

 6.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ik ga er zekker wel nog 1 Haal wegens deze ps3 maakt dikk geluid!!

 7.    2117 XP
  mausi-gangsta's avatar

  @Ace:
  we have battlefield on a better quality

 8. crew Redacteur -    748 XP
  Larssonio's avatar

  @Ace: Gaap xD
  OT: Ik kocht de PS3 60GB voor 700 euro destijds, maand later ging hij naar 450 euro ofzo.
  PS3 gaat kapot, koopt nieuwe PS3: 320GB voor 330 euro, BAM maand later weer prijsdrop -___________-‘

 9.    522 XP
  axeldc's avatar

  @Larssonio:
  Nu van dat laatste was wel dom. Je wist al meer dan een maand voor de prijsdaling dat hij ging dalen in prijs.

 10.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  @Ace: hadden ze een headset in elke PS3 gestopt!!

  Wat een enorme domme zin…..Je bedoeld: hadden ze net als bij de Xbox360 een standaard goedkope prul headset meegeleverd. Als ze een headset IN de ps3 hadden gedaan ‘hoe moeten wij hem er dan uit krijgen 😉

  Ps: Ik ben zelf ook een 360 bezitter ‘maar speel 80% van de games op de ps3’.

 11. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  @Larssonio: dan moest je contact opnemen met de winkel. Ik heb ook de 60Gb gekocht (wat op de launch dag 600 euro was). Nadat hij 6 keer kapot is gegaan heb ik een aangetekende brief gestuurd naar de directie van Bart Smit. Dat ze 2 weken de tijd hadden om een nieuwe slim versie 250Gb op te sturen anders zou ik mijn koopcontract laten ontbinden. Binnen 2 weken een nieuwe en nog een extra controller, en dan heb ik die 60Gb ook gewoon no0g thuis liggen. En voor anderen een xbox blijft maar een xbox.

 12.    1919 XP
  ddvos's avatar

  @ps3dennis:

  Ik speel juist meer op mijn xbox daar heb je altijd goede verbinding. Op de PS3 heb ik heel de tijd uit val.

 13.    522 XP
  axeldc's avatar

  @Anoniem:
  Foute quote. Larssonio zijn PS ging maar 1x kapot, geen rede om te klagen. Bij jou ging hij meermaaals kapot.

  OT: Xbox is nu ook in prijs verlaagd in Gamemania (België dan toch zeker) en binnenkort komt er een goedkopere wii uit = tijd voor nieuwe generatie consoles!

 14.    1865 XP
  elazzja's avatar

  Voor perfect online op de PS3 heb je een breedbandverbinding nodig zodat je perfect online kan met games zonder dedicated servers (zoals casual CoD). Ik heb een 50Mbit via DOCSIS 3.0 Fiber hangen en dat kost een 45 euro per maand. (Downloadsnelheid is zo rond de 1GB per 3-3.5 min). Vroeger had ik 30Mbit DOCSIS 2.0 Modem en toen was het weliswaar 3-4 x langzamer maar toen ook zonder probleem.

  Mensen die tactisch willen spelen met vrienden kopen op de PS3 een headset terwijl je op de X360 irritante mensen (kleine kinderen) sneller tegenkomt. Ingame spreek je gewoon met vrienden en mute de rest als het je toch niet aanstaat.

  Daarnaast kun je op X360 weinig goede nieuwe games krijgen. Battlefield 3 haal ik op PC. Gears of War 3 is jammer. Uncharted 3, Resistance 3, Killzone 3, LBP, Journey, Ratchet and Clank en Dancestar (ga ik halen na al die shows op Gamescom live gezien te hebben, leuke partygame) maken de X360 af, hoe je het ook keert de X360 is aan vervanging toe maar als de opvolger de casual markt op is het gedaan met hardcore M$. Ik denk dat kinect heeft laten zien dat dat beter verkoopt dan hardcore games op de X360.

 15.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  @ddvos: Dan heb je zeker nog geen Borderlands gespeelt 🙂 daar wordt ik elke keer verbroken met de host of andersom “en nee ligt niet aan mijn verbinding, werk sinds kort met kabel”. Fable II en vooral deel 3 hapert online als de t***g én een rot game als Halo, Gear of war en die twee race games werken wel weer goed. Bij de ps3 heb ik nooit last bij het online gamen.

 16.    3140 XP
  moes's avatar

  playstation 3 verkocht al eerder als een mongool. ik bedoel: xbox heeft 55.4 miljoen units verkocht terwijl ps3 52.1 units wereld wijd heeft verkocht. en xbox heeft ook nog 1 jaar voorsprong ofzo xD FAIL !! dus de ps3 heeft maar 6% minder verkocht dan de xbox 360 en weetje hoe goed dat is van de ps3 xD dus die prijs verlaging is een hele slimme strategische zet van de jappen. (PUSH IT TO THE LIMIT !!)

  oh, hoe ik aan deze feitjes kom? check deze site maar: http://www.vgchartz.com/

 17. Anoniem -   
  ad's avatar

  @moes: je zult nooit de winst weten misschien heeft Ms 3 keer meer winst dan Ps3 zo kan je het ook zien 😉 ben geen fan van ze allebei of zo gaat allen om de GAMEZZZ

 18.    3140 XP
  moes's avatar

  @ad:

  zie jij het woord ”winst” in mijn comment staan dan? er staat UNITS dus aantal verkochte ps3’s xD en daar heb ik het over en niks anders

  goed lezen de volgende keer 😉

 19.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Agmet wat doe je??

 20.    1693 XP
  chronic010's avatar

  @Larssonio

  Voelde je je erg genaaid toen je erachter kwam dat de ps3 overal bij release voor 599;- te koop was?

 21.    137 XP
  pimmetje-r's avatar

  Ach, vlak voordat de 160 GB versie kwam heb ik de 120GB versie gekocht voor € 235,-. Koopje vind ik. Dat is al een jaar geleden zo’n beetje… Gewoon nieuw bij een van de grotere speelgoedzaken.

 22. crew Redacteur -    748 XP
  Larssonio's avatar

  @chronic010: Uiteraard samen met 2 controllers en 2 games 😉