PlayStation Home krijgt een reboot als social games platform

PlayStation Home is dé online community van de PlayStation 3. Ondanks dat deze service al sinds 2008 online is, is PlayStation Home nog steeds geen daverend succes. Daarom heeft Sony aangekondigd dat PS Home een reboot zal krijgen aankomende herfst.

PS Home zal niet zomaar een reboot krijgen, maar het wordt een social games platform voor op de PS3. Er zullen voornamelijk alleen maar games te vinden zijn in de nieuwe versie van PS Home.

Zo zal het centrale gedeelte van PS Home vervangen worden door ‘The Hub’. Hier zal je direct kunnen deelnemen aan games, community actie’s en nog veel meer. Verder zijn er nog diverse andere districten, zoals het Action District, het Adventure District en de Home Sportswalk.

“We are going to ‘up level’ games as the heart of PlayStation Home. This means that Home itself is going to become a game. The first things you see when you get into Home are games.”

Bekijk hieronder de eerste nieuwe screenshots van de vernieuwde versie van PlayStation Home.

Met dank aan Ikzelf voor het melden!

 1.    266 XP
  the_stigo55's avatar

  Hoe gaat die heten FUNNYBOT Genant HAHAH

 2. crew Management -    4443 XP
  M4GN3T's avatar

  opzich een redelijk goed idee, als ze ’t maar denderend uitwerken. Een service met talloze mini-games allemaal gratis te spelen, kan opzich werken.

 3.    403 XP
  Hazzard12's avatar

  Hoop dat het PS home zal verbeteren

 4.    510 XP
  Seven's avatar

  Op mijn nieuwe ps3 nooit meer geinstalleerd. Vooral het aanschaffen van spullen voor je appartement vind ik echt schandalig.
  Wellicht ga ik de nieuwe versie eens bekijken.

 5.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ik weet de nut niet van deze home vrienden makken of zo?? Bagger game..,.

 6.    120 XP
  Qim0's avatar

  Ik snap niet zo goed wat er nou anders gaat worden, er zitten op veel plaatsen al minigames in Home. Ik vond het altijd een leuk experiment en heb regelmatig een kijkje genomen naar wat er allemaal mogelijk was, maar het begint nu toch wel op een bodemloze put te lijken waar aardig wat PSdollars in gaan..

 7.    169 XP
  nWo_Spike's avatar

  Ziet er nog steeds niet uit!

 8.    776 XP
  Sevinho's avatar

  Als ze van die Wii poppetjes doen gaat het zeker veel aandacht trekken!
  Maar dit niet ;(