Over een paar dagen is het dan zover; de release van het langverwachte Deus Ex: Human Revolution. Jullie hebben al in onze review kunnen lezen dat de game ons erg goed beviel en om dit te vieren hebben we met dank aan BigBen Interactive drie pakketten voor jullie in petto. Voor meer informatie over de game kunnen jullie ook nog eens hier terecht.

De pakketten bevatten de volgende goodies die hieronder te bekijken zijn:

  • Boek “Deus Ex: Icarus Effect”
  • Comic “Deus Ex: Human Revolution #1”
  • T-shirt
  • Augmented arm sleeve

Wat moet je hiervoor doen?

Dat is vrij simpel, namelijk antwoord geven op de volgende vraag in de reacties hieronder: Als jij één augmentation uit de wereld van Deus Ex in jezelf kon plaatsen, wat zou dit dan zijn en wat zou je ermee doen?

Let op: Reageren alleen mogelijk met een geregistreerd account, slechts één reactie per account. Gast reacties worden niet meegenomen in de prijsvraag. Registreren is hier mogelijk.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen per privé-bericht de voucher code. De prijsvraag is toegankelijk voor alle leden in de Benelux. Je mag echter maar één keer meedoen vanaf 1 IP en account, overige inzendingen worden niet meegeteld, je eerste inzending zal meetellen. Medewerkers van PSX-Sense en BigBen Interactive zijn uitgesloten van deelname. PSX-Sense houdt zichzelf het recht voor een prijsvraag voortijdig te beëindigen of de prijs te veranderen. Spelfouten voorbehouden. Deze prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door BigBen Interactive.