Counter Strike: Global Offensive zal PS Move en toetsenbord ondersteunen

Het nieuws dat de nieuwe Counter Strike, CS: Global Offensive, ook naar de PS3 komt zal je vast niet ontgaan zijn. Alle voorgaande delen van de immens populaire CS-franchise verscheen alleen op de PC, op één deel na die ook op de Xbox uitkwam. Op de PC game je uiteraard met een muis en toetsenbord en misschien gebruik je bij sommige games een controller.

Maar Valve heeft laten weten dat je Counter STrike: Global Offensive niet per se met je controller hoeft te spelen. De game zal namelijk ook de PlayStation Move en muis en toetsenbord ondersteunen. CS: Global Offensive staat gepland voor een release ergens in 2012.

Boxshot Counter Strike: Global Offensive

Counter Strike: Global Offensive

Releasedatum:
21-08-2012
Genre:
Actie
Uitgever:
Valve
Ontwikkelaar:
 1.    235 XP
  Poulske's avatar

  Muis en toetsenbord lol, koop hem dan gewoon voor de pc. Trouwens, er is wel eens eerder een Counter Strike naar de eerste Xbox gekomen, dus de tekst klopt niet helemaal 😉

  http://www.gamespot.com/xbox/action/counterstrike/index.html?tag=result%3Btitle%3B7

 2. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @Poulske: Je hebt gelijk, is aangepast!

 3.    1861 XP
  elazzja's avatar

  Dat is vooral voordelig voor de cross multiplayer tussen MAC, PC en PS3. De Xbox 360 is afgezonderd omdat microsoft geen steam wilt. Nu hebben mensen met een Dualshock/Move de keuze om samen met PC gamers te spelen of juist niet. PC en MAC is altijd samen indien de games op beide verschijnt.

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  Erg vet dat het toetsenbord support!

 5.    4541 XP
  ps3dennis's avatar

  Toetsenbord en muis ondersteuning mogen ze ook wel aan alle rpg’s toevoegen.