Exclusieve Dark Souls behind closed doors presentatie opgenomen

Dark Souls brengt zichzelf de laatste tijd aardig in de aandacht. Waar we gisteren al een leuke en kort maar krachtige prologue trailer voor jullie hadden, hebben we nu dik twintig minuten aan gameplay beelden voor jullie in petto.

De beelden zijn opgenomen op de GamesCom, bij een behind closed doors presentatie. De game was ook wel op de beursvloer te spelen, maar zeker niet twintig minuten achter elkaar. De beelden hieronder tonen allerlei leuke gameplay aspecten, evenals de zieke moeilijkheidsgraad van de game.

Bedankt voor het melden ps3dennis! Ook een nieuwstip doorgeven aan de PSX-Sense redactie? Stuur je nieuwtje dan via deze link.

Boxshot Dark Souls

Dark Souls

Releasedatum:
07-10-2011
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Namco Bandai
Ontwikkelaar:
 1.    116 XP
  jans's avatar

  oooh wachten tot 7 oktober.
  wel een minpuntje vind ik de overdreven grote wapens , dat was bij demon’s souls ook.
  zal wel iets typisch japans zijn.
  maar voor de rest is het een pareltje van een game.

 2.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Vet game

 3.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  Jammer dat die 24 min gameplay bijna allemaal op de zelfde locatie afspelen ‘komt omdat die gast die speelt…elke keer dood gaat’ dit laat tevens ook zien hoe moelijk deze game ‘kan’ zijn. Gelukkig zien we ook nog ‘vijanden’ die we nog niet eerder hebben gezien. Ik kijk in iedergeval er uit naar deze game.

 4.    510 XP
  Seven's avatar

  Wat snapt hij niet aan “It’s locked”!
  Zit je minuten naar een ** te kijken die niet verder denkt dan een stalen hek te slaan… zo jammer.

  Ze hebben de game tov demon souls behoorlijk opgepoetst. Helaas zal deze game (gezien mijn vrije tijd) pas volgend jaar op de planning komen.