Vandaag krijgen de PlayStation Home van Amerika en Europa ook mooie updates. We beginnen eerst even met Amerika, welke aardig wat nieuwe dingen krijgt. Om te beginnen komt daar de space van Ghostbusters in PlayStation Home. Na de succesvolle films komt er binnenkort de game uit, waar al aardig veel over gesproken en gezegd is.

Maar naast de space van Ghostbusters, komt ook eindelijk de SOCOM Confrontation Space erbij. Het SOCOM Tactical Operations Center is de eerste van de twee en binnenkort kan je de tweede OPFOR space van de game verwachten in de Amerikaanse versie van PlayStation Home. Verder wordt het EA SPORTS Complex aardig uitgebreid met onder andere nieuwe racetracks, een leaderboard, een Racing Boost Shop en Poker updates.

Natuurlijk kun je ook weer diverse items verwachten in het winkelcentrum. Voor diegene die de inFAMOUS demo heeft uitgespeeld ligt het gratis Cole kostuum te wachten en nog veel meer items van games die je niet verwacht. En als dat nog niet genoeg is, houden ze dit weekend twee events. De eerste is op vrijdag waarbij jij met je vrienden op zoek moet gaan naar speciale codes. Als jij de eerste bent die de opdracht heeft voltooid krijg je de game Bomberman Ultra, die je kan downloaden vanuit de PlayStation Store.

Het tweede event is zaterdagnacht, waarbij je gewoon de schermen op het Square in de gaten moet houden. Daarmee kan je dan ook weer veel gratis items verdienen. Beide evenementen zijn Amerikaanse tijd, dus als het eerste evenement begint, is het hier aan het einde van de middag. Tot slot hebben we nog twee screenshots en een preview van het SOCOM Tactical Operations Center en de Ghostbusters Space.

[nggallery id=108]