Sony laat Simul-view zien in nieuwe trailer PlayStation TV

Op de E3 in juni werd de officiële PlayStation TV aangekondigd. Tevens werd ons toen laten zien dat het mogelijk zou zijn om split-screen te gamen op het volledige scherm. Dit doormiddel van een speciaal ‘Simul-view’ mechanisme in de televisie.

Ook zien we in de trailer dat er achterin de televisie een heuse subwoofer zit ingebouwd. Aan de zijkant zitten 3 HDMI ingangen en de televisie is ultiem te gebruiken voor je PlayStation 3, als PC-monitor of om gewoonweg televisie te kijken. Het totaalbedrag van deze televisie, inclusief Motorstorm: Apocalypse en Resistance 3, zal liggen op $499,99. Een Europees bedrag is nog niet bekend gemaakt.

 1.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Klein tv is dat zie ik nu pas…. Voor 500€ no thx… Of krijg je nog playmobile er bij nog??

 2.    494 XP
  Boskrplanet's avatar

  Wtf SimulView ziet er volgens mij wel revolutionair uit! Splitscreen without splitting the screen ftw!

 3.    204 XP
  NLgerben's avatar

  Die brillen zien er zo verminkt uit. 😛
  3D moet eerst nog goed ontwikkelt worden voordat ze ermee aan de slag gaan.

 4.    117 XP
  Four-Roses's avatar

  Ik zeg een goed begin toch? Nu even iets verder ontwikkelen en idd ff wat groeihormonen erin… Mag wel richting de 40 plus inch gaan 😉

 5. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  mooie PS,TV ik hoop dat er ook verschillende maten heeft zoals 80 cm breed beeld en meschien wordt dit ook zo voor de PS4 gemaakt.

 6.    2260 XP
  iRobbert-'s avatar

  Dit is kapot vet! :O

 7.    235 XP
  Poulske's avatar

  Leuk, voor 500 euro mocht ie best wel een maatje groter zijn.

 8.    3140 XP
  moes's avatar

  toch liever een plasma 3D scherm van 55 inch xD

 9.    1860 XP
  elazzja's avatar

  Deze is perfect als monitor voor de PC waarbij je soms ook wel een PS3 op aansluit in je kamer. Die simulview is echt wel nice maar hoe zit het dan met 4 player split-screen. Dan moet je eerst nog 2 brillen erbij hebben en dan krijg je misschien een vertical split ofzo…?

  Daarnaast was de prijs toch al op Gamescom aangekondigd voor 499 euro. Nu vraag ik me af waar Sony verder mee zal gaan. Ik denk dat dit wel goed gaat verkopen maar er zijn genoeg mensen die 40″ of groter willen. Dus het meest logische zal zijn dat Sony Simulvieuw ook in de Bravia reeks gaat gebruiken en dat er een 30″variant van deze zal komen.

 10.    5353 XP
  PattyS3's avatar

  500 Euro. Kies ik:
  een 24 Inch Full HD Sony PlayStation TV of een 50 Inch Full HD TV?
  Moet ik nog meer zeggen?