Gloednieuwe gameplay van Uncharted 3

Uncharted 3 zal de klapper moeten worden van NaughtyDog. Enkele dagen geleden konden we al genieten van wat opgenomen beelden van Uncharted 3 en vandaag geeft Naughty Dog zelf ook wat nieuwe gameplaybeelden vrij.

In het filmpje dat bijna vier minuten duurt kunnen we een deel van de alom besproken scène in het vliegtuig zien. Nadat Nathan op het vliegtuig was gesprongen, klouterde hij hem een weg naar binnen. Zodra hij binnen in het vliegtuig is, baant hij zich een weg naar de romp van het tuig. In zijn tocht door de buizen van het vliegtuig wordt hij onderschept door een grote, sterke Arabier en volgt er een gevecht. Dat gevecht konden we ook al eerder zien op de GamesCom. Maar in onderstaand filmpje gaan het nog iets verder. Hoe het verder gaat, kan je in onderstaand filmpje zien.

Boxshot Uncharted 3: Drake's Deception

Uncharted 3: Drake's Deception

Releasedatum:
02-11-2011
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1. Anoniem -   
  Yildiray's avatar

  WAT EEN AMAZING SPEL!! DIT WORD INSTANT BUY!!! thumbs up voor ND!!!

 2. Anoniem -   
  Laurensmajin's avatar

  Ik ga niet kijken, en jij ook niet sixstar6. Waarschijnelijk teveel spoilers!!

 3.    522 XP
  axeldc's avatar

  @Laurensmajin:
  Als je de vorige gameplay van in het vliegtuig hebt gezien en je nu geen spoiler wilt hebben, dan moet je gewoon stoppen op 3:15 ;).

 4.    123 XP
  DL3B's avatar

  VETTE KICKEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5.    510 XP
  Seven's avatar

  Ik sla hem ook over, wil op 1-11-11 pas omver geblazen worden.

 6. Anoniem -   
  Laurensmajin's avatar

  @axeldc thanks, maar zelfs die heb ik niet gezien cd