Sony introduceert het Sony Entertainment Network

Sony heeft zojuist het Sony Entertainment Network bekend gemaakt, waar diverse diensten van Sony zoals het PlayStation Network onder zullen vallen. Het Sony Entertainment Network bestaat uit Music Unlimited, Video Unlimited en het al eerder genoemde PlayStation Network.

Deze services zullen beschikbaar zijn op allerlei Sony producten, denk hierbij dus niet alleen aan de gaming systemen. Ook de eerder aangekondigde tablets zullen gebruik maken van het Sony Entertainment Network. Of dit gaat betekenen dat we een nieuwe film service krijgen op de PlayStation 3 is nog niet bekend, maar we houden jullie op de hoogte.

 1. Anoniem -   
  Vinoud's avatar

  bravia’s ?

 2.    80 XP
  larsoss's avatar

  zou wel leuk zijn, een nieuw video systeem 🙂 video on demand 🙂 nice option 😀 ahah

 3.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  wanneer komt die headset chat ?

  waar met met vrienden kan praten in andere games!

  dat moeten ze doen !

 4. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  Lol die komt niet.het bleek technisch heeft de ps3 problemen met crosschat etc..Sony stated het is aan de ontwikkelaars dit in de games te maken…SSO Stupid! Alleen als 2 games dezelfde optie hebben kun je crosschatten…laat staan de andere honderden games zonder…maar eh Sony was er voor de gamers he…lol..luistert wat ze willen he…Ik kan op de 360 films perfect kijken etc,,op de ps3 werkt vidzone niet eens fatsoenlijk de meeste tijd en dan willen ze videos etc uitbrengen?? BIG FAIL..Hun Mubi werkt al voor geen meter…EN ik heb beide systems!,,maar op de 360 heerlijk normale headset en normale talk kwaliteit dan de bluetooth rommel.

 5.    5353 XP
  PattyS3's avatar

  😀 nice!

 6.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  @ChristiaanvdG:
  Je bedoelt crossplay ?? Toch tijdens de game praten en game tegelijk

 7.    1919 XP
  ddvos's avatar

  Ik zou hier niet te veel van verwachten meestal wordt de benlux overgeslagen door sony