Walkthrough van het CoD XP evenement met Robert Bowling

Het Call of Duty XP evenement is ondertussen al een paar uurtjes bezig en dat betekend dat het er hard aan toe gaat in Call of Duty land. Het hele terrein staat momenteel bomvol met CoD fans, maar Robert Bowling heeft gelukkig voor het begin van het evenement de moeite genomen het terrein door te lopen.

Zo zien we onder andere de real life Burgertown, Pit en Scrapyard uit Modern Warfare 2 waar bezoekers een hapje kunnen eten, hun snelste tijd kunnen neerzetten en een potje kunnen paintballen. Benieuwd hoe het terrein er een paar dagen geleden uitzag? Bekijk dan snel de beelden hieronder.

Boxshot Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3

Releasedatum:
08-11-2011
Genre:
Actie
Uitgever:
Activision
Ontwikkelaar:
Call of Duty: Modern Warfare Collection opgedoken voor de PS4
Gepubliceerd op 18 mei, 2014 om 17:00
Modern Warfare 3 voorzien van een ‘zeer bescheiden’ update
Gepubliceerd op 26 apr, 2013 om 08:08
Nieuwe game modi voor Modern Warfare 3 lanceren vandaag
Gepubliceerd op 2 okt, 2012 om 15:22
Dit weekend Double Weapon XP voor Call of Duty: Modern Warfare 3
Gepubliceerd op 13 sep, 2012 om 14:47
 1.    728 XP
  joeythekilla's avatar

  nicee

 2.    508 XP
  MrGreen95's avatar

  sponsored by xbox 360..:S

 3.    5353 XP
  PattyS3's avatar

  Wel Nice allemaal, deze had ik gister al gezien.

 4. Anoniem -   
  socrates013's avatar

  hahah heb net de mw3 multiplayer reveal trailer gezien op youtube, het wordt echt heftig, zelf ga ik voor de spec ops maar ben al voorbereid, gigantische 3D tv, 3D surround system, 4 controllers, official charge station, move pakket, alleen nog de Wireless Stereo Headset voor in de avond gamen! maar ff serieus it’s amazing how everytime he open his mouth he really proves he’s an idiot!!!! wat een voorschutte zatlap is die bowling, unbelieve dat ze dit hem zo opnemen. je ziet toch dat die dronken is en echt zo voorschut voor de camera staat!

 5.    5353 XP
  PattyS3's avatar

  @socrates013: ik heb al wat wapens in de multiplayer trailer gespot die iedereen irritant gaat vinden (Sniper die noobtubes schiet -.-‘)

 6. Anoniem -   
  socrates013's avatar

  @PattyS3: Ja ik zag het.
  Weet je hoe ik het zie, ik speel meestal voor de fun, ben wel echt into cod maar niet dat ik de beste wil zijn ofzo, want dat is niemand. Als ik online speel, speel ik puur voor me zelf en probeer zelf most kill, gekke kills te halen zoals ik een keer 50 kills en 3 deaths had in deathmatch waarbij ik nog erin werd gegooid en niet van begin mee deed. Heb het opgenomen op me telefoon en wil het graag op youtube zetten, Ik had zelf de throwing knife challenge behaald al werd ik 1000 x vermoord zelfs in een prachtige killstreak, maar nog moet je respect hebben voor die gene die je heeft gekilled. Want jij zo graag killen zoals de rest wil killen zelfs met de .44 liep ik hele dag rond om ze te killen met die revolver dat was mijn kick, hoe ik ze voor was terwijl zij met een ump45 rondliepen of Sniper. Het geldt precies zelfde met de c4 en blastshield, one man army uitspelen, en durf te wedden dat de meeste die hele dag zitten te jagen op most kills of nuke dat ze op dag van vandaag nog steeds niet hebben gehaald omdat ze niet met plezier spelen, hele dag aan het schelden zijn, gefrustreerd achter de tv. Ze geloven echt dat ze de beste kunnen zijn hahahhhaha, it just a gameee van 50 euro.

 7.    5353 XP
  PattyS3's avatar

  @socrates013: Klopt. (maar ik had wel mooi 400 nukes op mw2 :$) xD

 8.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  superbaasz!!

 9.    6677 XP
  Myx's avatar

  Wow scrapyard zag er wel echt echt fokking vet uit!

 10.    2117 XP
  mausi-gangsta's avatar

  AmEzIng

 11.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  vet shirt xD

  call of duty
  mw3