Zondag Budgetdag – Games – 4 september

DiRT 3

Dirt 3 is de nieuwste telg uit de populairste rallyrace-serie. Het gas intrappen is belangrijk, maar het is nog veel belangrijker dat je weet wanneer je moet sturen en remmen. Het wegdek verandert continu en natuurlijk spelen de weersomstandigheden een belangrijke rol in Dirt 3. Met dit nieuwste deel uit de serie verlegt Codemasters alle grenzen!

De beste rallyauto’s uit vijftig jaar autosport zijn meegenomen in Dirt 3. In de carrièremodus kom je meerdere van deze wagens tegen in de vele offroadrace-evenementen. Je strijdt voor een toppositie op de wereldwijde rankinglijst, modder spettert op de ramen, en de versnellingen worden flink beproefd. Remmen, schakelen en het stuur omgooien is nog nooit zo leuk geweest!

De realistische manier waarop de auto reageert op de weersomstandigheden en het wegdek vormt een centraal onderdeel van Dirt 3. Daarnaast bevat de game ongekend mooie graphics waardoor de racebeleving echt de huiskamer in wordt geblazen!

Prijs: €21,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Duke Nukem Forever

Aliens vallen de aarde aan in een poging alle babes te ontvoeren en de rest van de mensheid te vernietigen. Allemaal leuk en aardig, maar er zijn mannen waar niet mee te sollen valt. Maak kennis met Duke Nukem. Hij is terug van weggeweest en heeft besloten om al dat alientuig een lesje te leren. Hail to the king, baby! Duke Nukem Forever is een schietspel pur sang. De actieheld Duke Nukem is een typische macho Amerikaan met grote spieren en nog grotere wapens. Hij geniet aanzien onder de vrouwtjes en laat aliens de onderkant van zijn schoenen zijn.

Duke is de macho die iedere man hoopt te zijn. Zijn grappige oneliners en gigantische wapenarsenaal moeten de mensheid redden. In Duke Nukem Forever staat een verhaal over de redding van de aarde centraal. Daarnaast brengt de game de traditionele Duke Match met zich mee waarin spelers het tegen elkaar op kunnen nemen. Hierbij wordt natuurlijk gebruikgemaakt van bekende wapens als de Devestator en de Shrink Ray waarmee vijanden verkleind kunnen worden om ze vervolgens plat te stampen.

Prijs: €21,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

God of War III

‘God Of War III’ vertelt het verhaal van een getergde Kratos die wraak wil voor alles wat hem is aangedaan. Hij mengt zich in een oorlog met de Goden van de Griekse oudheid en komt in epische gevechten terecht waarbij iedereen die op zijn pad komt het onderspit moet delven!

In ‘God Of War III’ wordt de PS3 tot het uiterste gedreven. De vijanden komen in ongekende aantallen op je afgestormd, terwijl de camera regelmatig naar duizelingwekkende hoogte klimt. De epische schaal van ‘God Of War III’ wordt pas echt duidelijk als je op een Titan zit die complete steden met zijn handen kan vermorzelen!

De mythologische wezens zijn niet langer enkel voer voor de gewelddadige uitspattingen van Kratos, maar ook handige hulpmiddelen. Door wezens als de Cycloop te berijden, kun je bepaalde verborgen plekken bereiken of vijanden snel aan stukken scheuren!

Prijs: €18,45
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

PRE-ORDER TIP: Dead Island

Dead Island combineert first person actie met man-tegen-man gevechten, de ontwikkeling van personages en het aanpassen van een uitgebreid arsenaal aan wapens. Deze spelkenmerken vind je terug in een duister verhaal dat geïnspireerd werd door klassieke zombiefilms en een pittige en fascinerende campagne die in het speltype coöp met maximaal vier spelers gespeeld kan worden.

Het spel speelt zich af in de open wereld van een tropisch eiland waar achter elke hoek hele meutes rottende zombies je opwachten als je op pad gaat om allerlei spannende missies in het vakantieoord uit te voeren. Vuurwapens en munitie zijn er amper en je moet het zien te redden met voorwerpen die je tegenkomt en die je als wapen kunt gebruiken om jezelf te verdedigen en de hordes zombies van je af te houden in intense man-tegen-zombie gevechten. Je kunt allerlei voorwerpen vinden die je later kunt gebruiken om je geïmproviseerde wapens in heftige vernietigingswapens te veranderen.

Prijs: €43,10
Verzendkosten: €2,-
Link: BPGames
iDEAL: Ja

 1.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  dirt3 nu al goedkoop 😛

 2.    661 XP
  PSknul's avatar

  god of war 3 gister gehaald. fucking vet, waardig opvolger. ( heb deel 1 en 2 ook hier 😀 )

 3.    1187 XP
  Tom-Zwolle's avatar

  is dead island een mooi spel??:P

 4. Anoniem -   
  Dj's avatar

  Zavvi,zavvi,zavvi,zavvi….wrom altijs zavvi

 5.    1100 XP
  ferrariking's avatar

  @Dj: omdat goedkoop zijn;)

 6.    1187 XP
  Tom-Zwolle's avatar

  wtf fifa 12 SE 49 euro! gelijk bestellen:P

  En Killzone 3 maar 19 euro en homefront 12 euro

 7.    1187 XP
  Tom-Zwolle's avatar

  Offtopic:

  Weet iemand of ik de beta van bf3 eerder krijg omdat ik moh special edition vorig jaar gekocht heb? Ik heb hem op de pc kan ik hem dan op ps3 krijgen met invoering van code ofzo??

 8.    508 XP
  MrGreen95's avatar

  God of war dan maar even bestellen, is wel leuke game volgens mij.

 9.    336 XP
  HTC Bwoy !'s avatar

  @MrGreen95: je gaat ervan genieten ookal hb je deel 1&2 nie gespeeld(Y)

 10.    3140 XP
  moes's avatar

  god of war 3 is weer zo’n reden om een playstation 3 te kopen…..

  net als uncharted en heavy rain

 11. Anoniem -   
  kwame's avatar

  @Tom-Zwolle: ik heb killzone gesealed voor 15 voor als je interesse hebt

 12. Anoniem -   
  Warham's avatar

  ik heb bij nedgame.nl bestelt . Dead Island Limited Edition voor 55 euro total

 13.    510 XP
  Seven's avatar

  Bestel al jaren bij Zavvi. Dit scheelt honderden euro’s per jaar, dus een aantal spellen per jaar en wie wil dat nou niet?!

 14.    508 XP
  MrGreen95's avatar

  @Seven: iK wil geen 3 weken levertijd

 15. Anoniem -   
  mar's avatar

  Schaam je als GoW3 nog niet hebt.

 16.    1187 XP
  Tom-Zwolle's avatar

  @kwame:

  neej dankje:P wou hem wel bijna halen maar doe toe maar niet:P want fifa 12 en bf3 zijn er bijna dus.. bedankt voor het aanbieden;)