‘Budget’ PSP gericht op kleine kinderen

In onze hands-on preview hebben jullie al kunnen lezen dat de PSP E-1000, beter bekend als de ‘budget’ PSP, in onze ogen niet bepaald een bestaansrecht heeft en nog steeds veel te duur is voor wat het te bieden heeft.

Sony geeft het natuurlijk niet zo gemakkelijk op en reageert vandaag op wat kritiek van de fans. Ze wijzen iedereen er namelijk op dat deze budget PSP gericht is op een erg jong publiek die al lang blij is met een PSP, met of zonder Wi-Fi.

“If we are going to take PSP very young – teens and much younger – they are happy to just play the game. If taking wi-fi out is the price to pay, we’re happy to. The €99 price tag is a real barrier that we’ve got under which will help us lift off.”

Wat ons betreft is het nog steeds een beter idee om gewoon de huidige PSP Slim in de aanbieding te zetten, maar wellicht heeft Sony wel gelijk met de budget PSP. De tijd zal het leren, de E-1000 zal namelijk in de herfst in de winkels liggen.

 1.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Mamie mag ik geld voor psp

 2.    872 XP
  -Sander's avatar

  “Wat ons betreft is het nog steeds een beter idee om gewoon de huidige PSP Slim in de aanbieding te zetten”

  Dat dus.

 3.    589 XP
  xDutchSoldier's avatar

  wat sander zegt

 4.    210 XP
  Linkie3's avatar

  Misschien geeft het veel ouders een veilig gevoel, als ze weten dat de kids er niet mee op internet kunnen. Kunnen ze niet in contact komen met Robert M types.

 5.    403 XP
  Hazzard12's avatar

  Best logisch

 6. Anoniem -   
  WeetikVeel's avatar

  Ik heb wifi echt bijna nooit gebruikt dus het kan erger ;).

 7. Anoniem -   
  benniebyte's avatar

  Ik vind het een goed idee van Sony om naast de 3000, ook een budget PSP uit te brengen. En ik koop er ook een, gewoon voor de heb.