Zoals jullie allemaal wel weten is de Assassin’s Creed: Revelations multiplayer bèta recent van start gegaan en kunnen alleen mensen met een speciale key of een PlayStation Plus account hiermee aan de slag. Voor de mensen die geen van beide hebben heeft PSX-Sense natuurlijk een oplossing.

Wij geven namelijk maar liefst 25 codes weg en het enige wat je daarvoor hoeft te doen is te reageren! Elke vijfde reactie krijgt namelijk zo snel mogelijk een code via PM toegestuurd tot ze allemaal op zijn.

De spelregels:

  • Reageren alleen mogelijk met een geregistreerd account, gast reacties worden niet meegenomen in de prijsvraag. (Registreren is hier mogelijk.)
  • Dubbel posten (twee of meer keer achter elkaar) is niet toegestaan, het plaatsen van meerdere reacties is uiteraard wel toegestaan.
  • Er valt slechts één code te winnen per persoon, meerdere accounts per IP is niet toegestaan.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen per privé-bericht de voucher code. De prijsvraag is toegankelijk voor alle leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. PSX-Sense houdt zichzelf het recht voor een prijsvraag voortijdig te beëindigen of de prijs te veranderen. Spelfouten voorbehouden. Deze prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft.