Eerste Resistance 3 DLC komt er al aan

Resistance 3 ligt pas sinds vandaag in de winkels, maar de reviews zijn tot nu toe enorm positief. We hebben eigenlijk alleen nog maar negens gezien en dat is zeker goed nieuws voor Insomniac. Onze eigen review zullen jullie uiteraard ook binnenkort kunnen lezen, maar nu even iets anders.

Insomniac heeft namelijk bekend gemaakt dat de eerste Resistance 3 DLC er al aan zit te komen en dan wel in oktober. Het DLC pakket zal de titel ‘Survival’ met zich meedragen en zal een nieuwe multiplayer modus bevatten genaamd ‘Invasion’. In deze modus is het de bedoeling zoveel mogelijk control points te bezitten als team.

Het pakket zal ook nog een Survival Skin bevatten en het totale pakket zal tegen de zeer schappelijke prijs van €4.00 te downloaden zijn op 4 oktober.

Boxshot Resistance 3

Resistance 3

Releasedatum:
06-09-2011
Genre:
Actie
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
Resistance franchise lijkt voorlopig ten einde
Gepubliceerd op 13 mei, 2013 om 10:50
Resistance Collection in Amerika verkrijgbaar op 5 december
Gepubliceerd op 21 nov, 2012 om 16:16
Sony kondigt Resistance Collection aan
Gepubliceerd op 4 okt, 2012 om 20:18
Het einde van de Resistance franchise lijkt in zicht
Gepubliceerd op 26 jun, 2012 om 11:05
 1. Anoniem -   
  jasper_qc's avatar

  dat vind ik dus echt niet kunnen,
  dat een bedrijf een game uit brengt en al dlc af heeft
  je moet juist eerst iedereen ff laten spelen,
  en als iedereen alle maps en modi een btje heeft gezien de game verlengen door dlc uit te brengen.
  anders hadden ze het net zo goed er meteen in kunnen doen.

 2.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  zou er direct al in moeten zijn zonde

 3.    1860 XP
  elazzja's avatar

  Ik had eerder gehoopt op een echte survival game mode in co-op. Maar het is ook logisch dat de game altijd uitgebreider kan. Over een maand komt dus de eerste DLC wat wel vroeg is maar de prijs valt best mee.

  Je kan een game altijd uitgebreider maken maar dan is de release later. Developpers kiezen tegenwoordig voor een vroege release (Insomniac in september in plaats van het drukke november) zodat die game goed zal verkopen en voor de mensen die niet zijn uitgekeken na een aantal maanden kunnen dan ook nog DLC aanschaffen. Zo zie ik het tenminste maar ze moeten weliswaar niet overdrijven met DLC unlocks betalend te maken of overpriced stuff uit te brengen.

  Ik vind het jammer dat men steeds meer DLC uitbrengt in plaats van echte expansions. Vooral strategy games en shooters van vroeger hadden expansions. Dan betaal je wel wat (15-20 euro) maar dan kreeg je gewoon hele andere settings, maps, modi en dergelijke erbij. Nu is dat de prijs voor 5 maps CoD. Heb dan toch liever 13 euro voor een Vietnam expansion bij BC2

 4.    5353 XP
  PattyS3's avatar

  Das snel 0.o

 5.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  trouwens volgens mij is de releasedatum pas morgen…

 6.    4541 XP
  ps3dennis's avatar

  DLC is tegenwoordig: Je krijgt bij aankoop van 60 euro de halve game “en tegen betaling krijg je de andere stukjes erbij”.
  Zelf zie ik liever dat je de singel player “voor een redelijk bedrag kan kopen” ‘en wil je de multie-player spelen’ dan kan je die kopen voor een acceptabel bedrag als DLC.