Sony neemt ex-Homeland Security officier aan als PSN Security

Dat Sony de laatste tijd aardig wat problemen heeft gehad met de beveiliging van het PlayStation Network zal niemand zijn ontgaan. Sony is er gelukkig ondertussen weer helemaal bovenop gekomen, met een gigantisch aantal nieuwe leden.

Om er voor te zorgen dat er niet weer zoiets als de hack van een tijd geleden zal gebeuren heeft Sony drastische maatregelen genomen. De PSN beveiliging is stukken verbeterd en Sony heeft zelfs iemand van Homeland Security aangenomen om de beveiliging van het PSN te verzekeren. Als reden hiervoor gaf Sony het volgende aan:

“Certainly the network issue was a catalyst for the appointment. We are looking to bolster our network security even further.”

Philip Reitinger is de gelukkige en was hiervoor werkzaam bij het US National Cyber Security Center voor Homeland Security. Zijn nieuwe functie zal hij bekleden in Washington DC als Vice President op deze afdeling voor Sony.

 1.    1187 XP
  Tom-Zwolle's avatar

  goed nieuws!

 2.    2117 XP
  mausi-gangsta's avatar

  dit stelt me gerust 😀

 3.    5353 XP
  PattyS3's avatar

  Beter

 4.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Vice President klik echt niet verkeert!!,,,, hoeveel krijg die wel niet permaand??? 10euro of paar 000 achter ??

 5.    5353 XP
  PattyS3's avatar

  @Sixstar6: Vast veel. XD

 6.    510 XP
  Seven's avatar

  Dat kost inderdaad behoorlijk wat duiten, maar ik kan er wel gerust door slapen zonder me druk te maken over een leeg getrokken cc.