SCEA reageert op Activision’s commentaar

Eerder deze week vertelden we je dat Activision Blizzard’s Bobby Kotick vertelde over de mogelijkheid dat Activision Blizzard stopt met het ondersteunen van de PlayStation 3. Hij dreigde zelfs te stoppen met het uitgeven van games voor de PlayStation 3 als er geen prijsverlaging van de PlayStation 3 komt. SCEE reageerde meteen op dit bericht met de verklaring.

“We respect our third-parties’ opinions and their right to express those opinions but we will not be commenting on this story.”

Gelukkig is de SCEA een stuk opener dan SCEE, SCEA reageerde gelukkig niet met een “no comment”-achtige reactie, maar toch is de verklaring redelijk vaag.

“PlayStation has tremendous momentum coming out of E3, and we are seeing positive growth with more than 350 titles slated to hit across all our platforms, including many anticipated games from our publishing partners.

We enjoy healthy business relationships with and greatly value our publishing partners and are working closely with them to deliver the best entertainment experience.”

Deze verklaring kun je op een hoop manieren intrepeteren, maar het lijkt vooral op een “Whatever, I do what I want” van Sony.

5 reacties

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Vind het nog steeds een domme actie van activsion.

 2.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  Het is een domme actie van Activision. Als Activision het verschil van het verlies dat ze dan nog meer leiden op een alleen verkochte PS3, weet ik zekr dat Sony het zou willen doen.

 3.    1949 XP
  elazzja's avatar

  Activision wil meer games verkopen. Zij doen toch de CoD reeks. PS3 heeft de laatste tijd echt goede exclusives gekregen, denk maar aan Resistance, Killzone en Motorstorm en nog veel meer. Als ik zou kiezen tussen bijvoorbeeld Resistance 2 en CoD 4 of CoD 5 dan koos ik voor Resistance. Het probleem ligt dus niet aan de playstation maar aan de te goede games van Sony.

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  @elazzja: Dan zou ik voor CoD kiezen 😉

 5.    116 XP
  BhNavyseal's avatar

  Te goede games dat is toch geen probleem.