Elke dag die we vorderen komen we steeds dichterbij de titanenstrijd tussen Call of Duty: Modern Warfare 3 en Battlefield 3. Ondanks dat beide games geheel verschillend van elkaar zijn, worden ze op alle fronten met elkaar vergeleken.

In CoD: World at War werden we voor het eerst verblijd met Zombie Mode welke ook weer terugkwam in CoD: Black Ops. Voor MW3 staat ook een ‘Horde Mode’ op het programma in de vorm van Survival Mode. Een zeer artistieke fan kwam met het idee om dit ook in Battlefield 3 te brengen, met de naam Dinosaur Mode. Aan jouw de taak om te overleven tegen… DINOSAURUSSEN!

Het concept is leuk en vrij origineel te noemen. Ondanks dat er meerdere games zijn met ‘Horde Modes’ is het idee om tegen dinosaurussen te vechten met moderne wapens toch wel zeer wreed. Tevens heeft deze fan een eerste ‘screenshot’ in elkaar geflanst met Photoshop en zelfs een ‘DLC-plaatje’.

ย Het is nog maar anderhalve maand, want op 28 oktober zal je Battlefield 3 aan kunnen schaffen, maar of de game ook daadwerkelijk een Dinosaur Mode bevat is nog maar af te wachten…