Gran Turismo 5 release datum toch niet correct?

Gisteren konden we jullie nog mededelen dat Gran Turismo 5 op 27 November dit jaar zijn opwachting op de PlayStation 3 zou maken, maar vandaag krijgen we hier toch onze twijfels over. Hoe mooi de winkel ook een verklaring heeft afgelegd, het lijkt eerder een zogenoemde ‘placeholder’ datum. We hebben namelijk al zo’n zestien andere titels gevonden die op dezelfde datum uit zullen komen, als we de winkel Play.Com mogen geloven tenminste.

Please be advised that the release date currently listed on the website, the 27th November 2009, is as given to us by the publisher/manufacturer of the game. Should this release date change we will update the website accordingly, so it is worth checking Play.com periodically.

Hier geeft de website Play.com een verklaring hoe ze aan de release datum van de titel zijn gekomen, al lijkt dit in feite nu een beetje op een leugen. De PlayStation titels die we namelijk op het 27 November lijstje tegenkomen zijn:

– Uncharted 2: Among Thieves
– Ratchet and Clank: A Crack in Time
– Massive Action Game
– White Knight Chronicles
– The Agency.
– Gran Turismo 5

En zelfs ons lijkt dit een beetje teveel van het goede. We durven te wedden dat Sony niet al deze titels heeft gepland op 27 november aangezien dit een behoorlijke overkill zou worden. Er bestaat natuurlijk nog de mogelijkheid dat de datum van alle exclusives automatisch ingevoerd zijn na het verkrijgen van de datum van Gran Turismo 5, maar ook dit lijkt ons zeer onwaarschijnlijk.

14 reacties

 1. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  Hehe hier wachtte ik op:P
  Want er komen zoveel goeie games dit najaar dat ik ze niet allemaal kan halen xD
  Hopelijk gewoon Q1 2010… jammer voor tommy:P

 2.    945 XP
  JoostNL's avatar

  Alleen MAG & GT5 lijken me wat

 3.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  RaC, MAG lijken me het vest er juist van.

 4.    220 XP
  salberts93's avatar

  zielig is t gewoon, dit is echt gewoon puur een publiciteitsstunt van Play.com. als ze van al die titels zogenaamd de release date weten, kijke er zoveel mensen op die site. gewoon aandacht trekken is het.

 5.    945 XP
  JoostNL's avatar

  @salberts93:
  Het is ze dus wel gelukt, als het hier in het nieuws komt ๐Ÿ˜€

 6.    239 XP
  watnoukanniet's avatar

  @JoostNL: Ik heb er Killzone besteld. En bestel er nooit meer. Ruim 3 weken duurde het voordat ze binnen waren. Fraude is daar wel heel makkelijk, maar dat mag je zelf uitzoeken

 7.    1250 XP
  Tommy88's avatar

  Hoe is dit nou mogelijk! ๐Ÿ˜ ik kan er niet meer van slapen ๐Ÿ˜

 8.    1562 XP
  dikked's avatar

  d8 net dat ik de mooiste datum van mijn leven had gevonden ๐Ÿ™

 9.    27 XP
  SoulRyder's avatar

  @watnoukanniet: Als je nagevraagt had waarom dan wist je dat dat kwam doordat TNT Royal Mail over wilde kopen (of net andersom) waardoor TNT de pakketjes heeft afgestaan aan een ander transport bedrijf en daardoor duurde het zo lang (Ja ik heb ook 3 weken moeten wachten op kz2 via play.com ;))

 10.    31 XP
  Glorys6's avatar

  ten eerste TNT sucks!!! hebben mijn boormachine spoorloos doen verdwijnen!!!! ten tweede….wilde hier iets over GT5 zeggen maar voor jullie bestwil laat ik het achterwege………begin langzaam achterlijk te worden van al die releasedata!!!!!!!!!!…..ga hier nooit meer nieuwtjes over lezen, word er krankjorum van…….fuck die releasedata forever….ik zie het wel in de winkels liggen over honderd jaar……later…..

 11.    3422 XP
  sjoerdgames4's avatar

  Uncharted 2 komt al eerder enzo…

 12.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Laten we hopen dat dit dan wel betekend dat de game nog wel dit jaar in de schappen ligt

 13.    10 XP
  PatrickPSN's avatar

  Stiekum wist iedereen toch dat deze game pas in 2010 uitkomt …

  Hoe graag ik (en vele) graag deze game willen hebben hij komt voorlopig nog niet en hij word vast ook nog wel een keer uitgesteld door Sony

 14. Anoniem -   
  80.127.159.137 (Niet geregistreerd)'s avatar

  play.com heeft ‘m nu op maart 2010 staan…