Bulletstorm

Bulletstorm speelt zich af in de zesentwintigste eeuw. Je kruipt in de huid van Grayson Hunt, een lid van een geheime eenheid genaamd Dead Echo. Hunt wordt op een missie gestuurd om iemand om te leggen die verdacht wordt van een massamoord. Als blijkt dat deze persoon onschuldig is, weigert Hunt de man te doden en wordt hij een voortvluchtige. Uiteindelijk komt hij terecht op een planeet die bevolkt wordt door moordlustige mutanten.

Daar mag Hunt laten zien hoe goed hij is in het maken van headshots in deze Third-Person Shooter. Het draait in Bulletstorm namelijk niet alleen om hoeveel vijanden je afschiet, maar ook hoe je ze afknalt. Het ‘skillshot’-principe zorgt ervoor dat je hogere beloningen krijgt als je kiest voor creatieve moordmethoden tijdens een stijlvolle schietpartij. Door de focus op over-the-top-actie is het spektakel in Bulletstorm niet gericht op realisme, maar op gewelddadig vermaak.

Prijs: €21,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Dragon Age II

Dragon Age 2 het vervolg op het rollenspel Dragon Age: Origins uit 2009. Waar het eerste spel draaide om het verhaal van diverse personages, draait Dragon Age 2 om Hawke; een arme vluchteling die langzaam uitgroeit tot een van de grootste helden van de wereld.

Hawke heeft de aanval van de Blight overleefd. Bovendien is hij de kampioen van Kirkwall. Logisch dat er over Hawke verschillende mythes worden verteld. Dragon Age 2 vertelt een avontuur dat tien jaar duurt. Je krijgt een plot voorgeschoteld waarin morele keuzes moeten worden gemaakt. Je kunt dodelijke medestanders rekruteren, beroemd worden en een fortuin verzamelen. Het tegenovergestelde van deze keuzes is ook mogelijk. Jouw manier van spelen heeft invloed op de toekomst in Dragon Age 2!

Dragon Age 2 is een rollenspel. Dit betekent dat jouw manier van spelen invloed heeft op je mogelijkheden. Zo kan je meer met magie werken of juist een zwaard hanteren. Gedurende je avontuur verdien je betere kleding en word je sterker!

Prijs: €21,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

DJ Hero 2 (inclusief draaitafel! en DJ Hero 1)

Dj Hero 2 is het vervolg op de dj-game waarin je met een daarvoor speciaal gemaakte draaitafelcontroller muziek kunt maken. Je voltooit nummers door op het ritme van de muziek een scratchplaat heen en weer te bewegen en gekleurde knoppen in te drukken.

De game bevat ruim 70 mash-ups waarin muzieknummers van beroemde artiesten geremixt worden. Zo bevat de game onder andere de muziek van Lady GaGa, Dr. Dre, The Chemical Brothers, Kanye West, Metallica en Rihanna. Deze nummers worden gemixt door te scratchen, cross-faden en samplen.

In DJ Hero 2 kun je in je eentje naam maken als dj in de Empire Mode, waarin je jezelf van onbekende dj opwerkt tot muziekmagnaat. Daarnaast zijn er ook diverse multiplayermodi. Zo kunnen twee dj’s tegen elkaar strijden in Battle Mixes en kan een zanger zich bij de dj’s aansluiten in Party Play.

Prijs: €19,99
Verzendkosten: €1,95
Link: Intertoys
iDEAL: Ja

PRE-ORDER TIP: Ratchet & Clank All 4 One

Deze herfst verschijnt het nieuwe Ratchet & Clank-avontuur: All 4 One. Het is het eerste platformspel uit de succesvolle reeks dat buiten de Future-trilogie op PlayStation 3 verschijnt. Maar het heldenduo komt niet alleen … tot vier spelers kunnen in co-op als team samenwerken. Hierbij kan gekozen worden uit de personages Ratchet, Captain Qwark, Dr.Nefarius en Clank, die allemaal beschikken over hun eigen unieke vaardigheden en prettige gestoorde wapens. Maak je keuze voor het juiste wapen tijdens verschillende met humor doorspekte gevechten.

All 4 One is niet zomaar een lollige titel. Of je nu alleen of in co-op speelt, de actie zit mooi verpakt in een uitgebreid verhaal boordevol ontdekkingen en verrassende wendingen. Captain Quark heeft het tot intergalactische president geschopt en doopt Ratchet en zijn gerobotiseerde vriend Clank tot zijn persoonlijke lijfwachten. Maar Dr. Nefarious heeft zijn megalomane plannen nog lang niet opgeborgen en lokt het drietal in een val in de hoop zo heerser over het melkwegstelsel te worden. Die valstrik blijkt echter behoorlijk amateuristisch te zijn opgezet, want het viertal belandt onbedoeld op een onbekende planeet waar ze voorgoed dreigen te worden opgesloten in een intergalactische dierentuin.

Prijs: €47,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja