Gerucht: L.A. Noire Game of the Year edition in november?

L.A. Noire was een groot succes als game, alhoewel we niet zozeer over hetzelfde succes kunnen spreken voor Team Bondi, de makers van de game. Deze zijn op een haar na failliet omdat de game ondanks goede reviews niet genoeg verkocht en de kosten aardig hoog lagen.

Het lijkt dan ook hierom dat er al heel snel een Game of the Year edition klaar staat voor L.A. Noire. Deze Game of the Year edition moet niet alleen L.A. Noire bevatten, maar ook alle DLC die ooit is uitgekomen voor de game. De releasedatum van deze versie wordt ergens in november geschat, alhoewel het natuurlijk slechts een gerucht blijft gebaseerd op enkele Deense winkels.

Boxshot L.A. Noire

L.A. Noire

Releasedatum:
20-05-2011
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Rockstar
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1.    113 XP
  lordofcookies's avatar

  Gamemania zegt ook dat er een game of the year edition komt. maar die kost nog steeds 50 euro.

 2.    1934 XP
  elazzja's avatar

  De game is meer dan genoeg verkocht om er rijk van te worden hoor. Ik denk dat Team Bondi een slechte deal had met de uitgever Rockstar. Ze hoefden niet eens een engine te maken aangezien die er al was. Het gebruik maken van acteurs en het verhaal waren de duurste aspecten denk ik maar met 3.6 miljoen verkopen is best wel veel.

 3.    510 XP
  Seven's avatar

  Moet het niet eerste een game of the year worden voordat je zo’n versie uitbrengt… of betekent game of the year niets meer tegenwoordig?

 4.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  ik heb hem nog steeds niet dus ik ga denk wel hallen..

De remaster van L.A. Noire heeft een kleine patch ontvangen
L.A. Noire versies van de PS3, PS4, Xbox One X en Nintendo Switch met elkaar vergeleken
Special: L.A. Noire Remastered
L.A. Noire is nu beschikbaar, check hier PS4 screenshots