Sony PlayStation’s laatste persconferentie van het jaar begint om 06:00

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4e6f8ef82a82e.jpg

Vanochtend was het de beurt aan de heren van Nintendo om hun persconferentie te houden. Deze conferentie was qua games voor de Nintendo-fanboys een aangename gebeurtenis, er is namelijk veel aangekondigd. Toch kon Nintendo het niet laten om nog even een accessoire aankondigen die gewoon om ‘epic fail’ roept, namelijk de dual analoge stick add-on.

Laten we hopen dat Sony dit soort fratsen een beetje achterwege laat en ons gewoon blij gaat maken met nieuwe footage en aankondigingen. Zo kijken we natuurlijk uit naar meer informatie over de PS Vita, met name een Japanse releasedatum zodat we weten wanneer we het apparaat kunnen importeren. Waarschijnlijk zal ook een groot deel van de persconferentie in het teken staan van de PS Vita, aangezien dit op het moment toch Sony’s trots is op gaming gebied.

Verder komen er ongetwijfeld nieuwe Uncharted 3 beelden, StarHawk, Ratchet & Clank en krijgen we misschien wel wat leuke aankondigingen omtrent nieuwe games. Het event is voornamelijk gericht op het Aziatische publiek, hou dus rekening met het feit dat je niet veel hollywood-games voorbij ziet komen.

Live volgen van de conferentie kan hier, we zijn alleen een beetje bang dat de persconferentie in het Japans gaat zijn net als vorig jaar. Om 06:00 onze tijd zal de persconferentie beginnen, dat wordt dus opblijven of de wekker zetten!

8 reacties

 1.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  of gwn later bekijken:P

 2.    5379 XP
  PattyS3's avatar

  Cool. ๐Ÿ˜›

  Off topic: trouwens, Battlefield 3 komt naar het FirstLook game evenement! ๐Ÿ™‚

 3. Anoniem -   
  Ronald-jan's avatar

  @PattyS3

  Bedankt voor het nieuws ik wist het nog niet maar nu krijg ik er alleen maar zin in om er naar toe te gaan hopelijk is de ps vita er ook ik denk het niet.

 4.    673 XP
  MightyMostert's avatar

  Das mooi… morgenochtend om 06:00 op me werk zijn…. kan ik hem meteen live volgen!! ๐Ÿ˜€

 5.    5379 XP
  PattyS3's avatar

  @Ronald-jan: Hoop het ook. Hier kan je zien welke games aanwezig zijn bij FirstLook: http://www.firstlookevent.nl/?page_id=8 (is nog geen definitieve lijst) ๐Ÿ˜‰

 6.    510 XP
  Seven's avatar

  Wel te rusten! Ik zie het morgen wel.

 7.    510 XP
  Seven's avatar

  Wat is die add-on voor de 3ds trouwens vreselijk lelijk!

 8.    6677 XP
  Myx's avatar

  Hopelijk is het beter dan de laatste PC.