http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4e6f8ef82a82e.jpg

Vanochtend was het de beurt aan de heren van Nintendo om hun persconferentie te houden. Deze conferentie was qua games voor de Nintendo-fanboys een aangename gebeurtenis, er is namelijk veel aangekondigd. Toch kon Nintendo het niet laten om nog even een accessoire aankondigen die gewoon om ‘epic fail’ roept, namelijk de dual analoge stick add-on.

Laten we hopen dat Sony dit soort fratsen een beetje achterwege laat en ons gewoon blij gaat maken met nieuwe footage en aankondigingen. Zo kijken we natuurlijk uit naar meer informatie over de PS Vita, met name een Japanse releasedatum zodat we weten wanneer we het apparaat kunnen importeren. Waarschijnlijk zal ook een groot deel van de persconferentie in het teken staan van de PS Vita, aangezien dit op het moment toch Sony’s trots is op gaming gebied.

Verder komen er ongetwijfeld nieuwe Uncharted 3 beelden, StarHawk, Ratchet & Clank en krijgen we misschien wel wat leuke aankondigingen omtrent nieuwe games. Het event is voornamelijk gericht op het Aziatische publiek, hou dus rekening met het feit dat je niet veel hollywood-games voorbij ziet komen.

Live volgen van de conferentie kan hier, we zijn alleen een beetje bang dat de persconferentie in het Japans gaat zijn net als vorig jaar. Om 06:00 onze tijd zal de persconferentie beginnen, dat wordt dus opblijven of de wekker zetten!