Release datum, bundel en nieuwe footage van Tekken 6

De succesvolle Beat ‘Up franchise Tekken krijgt ook op de PlayStation 3 een nieuwe deel: Tekken 6. Dit deel is niet langer meer exclusief voor de gameconsole, omdat deze voor het eerst ook op de Xbox 360 uitkomt. Iets wat natuurlijk jammer is omdat de PlayStation 3 weer een exclusieve game kwijt is. Maar dat weerhoudt ons er niet van om het laatste nieuws van deze topper te brengen.

Om te beginnen hebben we de release datum voor jullie, want de game komt op 27 oktober in de winkels te liggen. Deze datum staat vast voor in ieder geval Amerika, maar het is nog niet bevestigd voor Europa. Daarnaast komt er ook een mooi bundel uit met een Fight Stick en Artbook en natuurlijk de game Tekken 6 zelf. Deze bundel gaat in Amerika $ 149,99 kosten en verwacht in Europa dat je hetzelfde betaald, alleen in euro’s dan.

Natuurlijk hebben wij een foto van de Tekken 6 bundel voor jullie, maar dat is niet alles. Want naast dat ene plaatje van de bundel hebben we voor jullie maar liefst zestien nieuwe screenshots naast de dertien stuks aan artwork van Tekken 6. Bekijk snel alles hieronder en wordt deze game van jou?

[nggallery id=111]

6 reacties

 1.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Nice box shot en fight stick, maar wat moet je in hemelsnaam met een artbook

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Boxshot is echt vet en die fight stick ziet er ook mooi uit mr geef mij mr gewoon een controller ๐Ÿ™‚

 3.    1250 XP
  Tommy88's avatar

  Ga ik zeker halen ๐Ÿ˜€ Niet de bundel maar de game zelf ๐Ÿ™‚

 4.    277 XP
  RevXxx's avatar

  leuk pakket. ;P

 5.    752 XP
  SyncPeter's avatar

  Nice ik ga hem zeker halen :D.

 6.    183 XP
  brianfury's avatar

  fightstick komt weer helemaal terug lijkt het wel
  ik zag er ook al 1 voor sf 4 ๐Ÿ˜€