Voor de gewillige voetbal fans is op het moment al de PES 2012 demo te downloaden. Dit is een demo met enkele eerste impressies en niet super uitgebreid. Mede omdat Electronic Arts Sports, beter bekend als EA Sports, vandaag op de Xbox-360 en PC haar FIFA 12 demo online heeft gezet, heeft Konami tactvol besloten morgen een tweede demo online te brengen.

Met het online brengen van deze tweede demo, zal de eerste demo niet meer verkrijgbaar zijn. In deze tweede demo is alles geheel up-to-date en hiermee willen ze de onderlinge concurrentie met EA’s FIFA 12 aangaan. De demo zal een verbeterde AI bevatten, verbeterde keepers en een hogere moeilijkheidsgraad om doelpunten te maken. De teams waarmee we kunnen spelen zijn Tottenham Hotspur, Bayern München, Inter Milan, Club America en Internacional.

Morgen wordt dus een leuke dag voor de voetbal fans die een PlayStation 3 in hun bezit hebben, aangezien de FIFA 12 demo voor ons ook pas morgen komt. Een goed moment om beide demo’s even uitgebreid te gaan testen.