Final Fantasy X naar de PS3 en PS Vita in glorieus HD

Final Fantasy fans mogen natuurlijk niet in de koud staan als straks de PS Vita in de winkel ligt. Square Enix heeft daarom speciaal voor de ’10th anniversary’ van Final Fantasy X een leuke verrassing voor alle fans. De tiende game in deze langlopende gamereeks krijgt namelijk een HD Remake. Deze remake zal voor de PS Vita én voor de PS3 verschijnen.

De remake is dus speciaal gemaakt om de tiende verjaardag van de game te vieren. Helaas werd de remake niet in actie laten zien. we hebben dus helaas geen beelden voor jullie. Square Enix zei echter wel dat de specificaties voor zowel de PS Vita als de PS3 gelijk aan elkaar zijn. Dat wordt dus kiezen of je hem onderweg of op een groot scherm wilt spelen. Helaas nog steeds geen woord over die ene remake van FFVII, maar dit beloofd al veel goeds.

Wanneer deze remake uit zal komen is nog niet bekend, maar zodra we meer weten lees je het natuurlijk op PSX-Sense.

6 reacties

 1. Anoniem -   
  Kesch's avatar

  zo gauw die er is heb ik hem binnen, een va nde beste final fantasy’s

 2.    40 XP
  sofaking's avatar

  Hier ben ik definitief afgehaakt op FF. Zit geen humor in, een redelijk homosuele hoofdpersoon en die %[email protected]#& yuna.

 3.    428 XP
  Djives's avatar

  Of je download een emulator en speel je hem in HD..

 4.    420 XP
  Zwerver7's avatar

  Dit was m’n allereerste PS2 game, ik ga hem zeker weer kopen.

 5.    130 XP
  michael's avatar

  Deze heb ik zo hard kapot gespeeld, op zowel mn ps2 als mn ps3… Jammer dat mn oude ps3 kapot is gegaan anders had ik ‘m waarschijnlijk nog veel vaker gespeeld. Deze ga ik dus echt wel kopen.

 6.    510 XP
  Seven's avatar

  Laat eerst maar is wat beelden zien. De nieuwe stroom van HD-games moeten wel de titel ‘HD’ verdienen! Anders is het alleen weer de portomonee van de arme gamer leeg trekken.