SCE Australië lanceert in oktober HD PlayTV

Sony Comupter Entertainment Australië (SCE Australië) heeft vandaag aangekondigd dat de langverwachte HD PlayTV in oktober van start gaat in Australië. Dit betekend de start van deze nieuwe technologie voor de PlayStation 3. Dit laat Michael Eprhaim van SCE Australië weten en waarom er geen standard-definition versie van PlayTV daar beschikbaar komt.

Doordat Australië massaal aan het overstappen is naar digitale televisie, wat dus ook HD met zich meebrengt, begint SCE Australië in oktober met het begin van HD PlayTV. Met de tuner van deze technologie die je per USB aansluit op je PlayStation 3, kan je alle TV programma’s opnemen en slaat deze op je PlayStation 3 welke je dus later kan terug bekijken vanaf je gameconsole.

Dit is voor elke PLayStation 3 bezitter een mooie gelegenheid om zo voordelig te zijn,. Doordat de tuner met een dubbele HD-tuner ingebouwd minder dan (Australische) $ 200,- gaat kosten, zijn ze voordeliger uit dan elke andere tuner met deze mogelijkheid, omdat je al een PS3 in huis hebt en geen andere kosten voor andere apparatuur hoeft te maken.

8 reacties

 1.    434 XP
  JoeyNL's avatar

  Laat PlayTV maar naar nederland komen!

 2.    21 XP
  PS3boy's avatar

  Drewl…. Dat wil ik ook… Zucht.

  Bring it on !! 😀

 3.    100 XP
  slpschttr's avatar

  in hd, ik ben er echt helemaal klaar voor!

 4.    49 XP
  Kill91-'s avatar

  Helaas hebben we in Nederland niet zoveel aan playtv

 5.    6677 XP
  Myx's avatar

  @JoeyNL: Ja idd lijkt me beter.

 6.    277 XP
  RevXxx's avatar

  jammer. en wij dan ik wil ook PlayTv.

 7.    752 XP
  SyncPeter's avatar

  Ik wil het ook hebben :D.

 8.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Wil ik ook 🙁