Welkom bij alweer een nieuwe aflevering van de ‘Dinsdag Blu-ray dag’ op PS3-Sense. Vandaag hebben wij weer drie previews voor jullie van films die deze week uitkomen op Blu-ray Disc. Dit keer lichten wij Bedtime Stories, Burn After Reading en Leaving Las Vegas uit voor jullie. Voor de volledige release lijst van films op Blu-ray Disc van deze week, deze staat er uiteraard ook weer bij. Het is niet zoveel, maar toch weer een paar klassiekers erbij.

24 juni

Bedtime Stories – Walt Disney Studios
Confessions of a shopaholic – Walt Disney Studios

25 juni

Burn After Reading – Universal Pictures
The Graduate – Universal Pictures
Highlander (1986) – Universal Pictures
King Kong (1976) – Universal Pictures
Leaving Las Vegas – Universal Pictures

Bedtime Stories


Cast: Adam Sandler, Keri Russell, Guy Pearce, Russell Brand, Lucy Lawless, Courteney Cox, Jonathan Morgan Heit, Laura Ann Kesling, Jonathan Pryce
Regisseur: Adam Shankman
Speelduur: 99 minuten

Skeeter Bronson moet op zijn nichtjes passen en elke avond verzint hij een avontuur of sprookje waar hij zelf de hoofdrol in speelt. Deze verhalen verteld hij dan tegen zijn nichtjes voor het slapen en als op een dag alles werkelijkheid wordt, begint zijn echte grote avontuur pas. Deze dolkomische film met Adam Sandler in de hoofdrol neemt je mee op een doldwaas avontuur met de meest vreemde snuiters, komische figuren en noem maar op. Ideaal om een middag te lachen, gieren en brullen met het hele gezin.

Burn After Reading


Cast: Brad Pitt, Tilda Swinton, George Clooney, Frances McDormand, John Malkovich, J.K. Simmons, Hamilton Clancy
Regisseur: Ethan Coen, Joel Coen
Speelduur: 96 minuten

Als twee slome werknemers in een sportschool een schijfje met informatie van de CIA in handen krijgen, proberen ze de CIA te chanteren met de informatie die erop staat. Hiermee begint al het gedonder en alles gaat maar fout wat er fout kan gaan. Deze komedie test je lachspieren de hele avond door, mede doordat de film alles bevat. De ene hilarische blunder na de andere krijg je te zien, mede als de sterren in de film zoals George Clooney, John Malkovich en Brad Pitt.

Leaving Las Vegas


Cast: Nicolas Cage, Elisabeth Shue, Julian Sands
Regisseur: Mike Figgis
Speelduur: 111 minuten

Ben was een succesvolle screenwriter in Hollywood, maar na een paar mislukkingen is hij alles kwijt wat hij lief is. Zijn baan is hij kwijt evenals zijn familie en hij ziet geen heil meer in de toekomst. Hij gaat naar Las Vegas en wil daar zijn laatste dagen van zijn leven doorbrengen met alleen maar alcohol. Maar alles veranderd als hij era tegenkomt, een prostituee die op de vlucht is voor haar pooier en zo raken de twee verwikkeld in een strijd tegen hun verleden en eigen liefdesleven.

Volgende week weer een nieuwe ‘Dinsdag Blu-ray dag’ en als je nog tips of suggesties hebt, kijk dan even hier en laat het weten.