Sony zegt nog niks over Flash-ondersteuning in de PS Vita browser

De heren van Andriasang waren benieuwd of de PS Vita browser ook ondersteuning zal krijgen voor Flash. Flash is al een tijdje een probleem op draagbare apparaten, zo werkt het voor geen meter op Android-toestellen en bieden de iPhone en de iPad er niet eens ondersteuning voor. Ook de Flash-ondersteuning in de PSP en PS3-browser is niet geweldig en werkt schokkerig.

Op de vraag of de PS Vita browser, die er overigens zeer goed uit ziet zoals je hierboven kunt zien, ook Flash zal krijgen antwoordde Sony een beetje apart. Op deze simpele vraag zei development head Yoshio Matsumoto het volgende:

“At the present time, I will give a No Comment.”

Daar kunnen we dus niet veel mee, maar we hopen wel dat de PS vita Flash zal gaan ondersteunen. Natuurlijk niet op de brakke manier van Android, maar gewoon goede support en soepele werking van Flash-technologie.

3 reacties

 1.    1934 XP
  elazzja's avatar

  Eigenlijk denk ik niet dat er een goede flash support inzit. Misschien zelfs helemaal niet maar een random playstation suite app kan dat denk ik wel oplossen in de toekomst. Als het tenminste een probleem gaat vormen want blijkbaar zal windows 8 in metro (Het omvergooien van de huidige desktop naar iets nieuws, google het maar) binnekort ook geen flash ondersteunen. Dus dat zijn al veel mensen die daar geen gebruik meer van gaan maken bij het aanschaffen van een nieuwe tablet of pc.

  Ik denk dat ze met hun eigen techniek komen die zowel voor de Vita als misschien ook voor de PS3 gaat gelden want anders was Sony ook niet opzoeken naar iemand die goed is in het maken van browsers voor apparaten.

 2. Anoniem -   
  ricardo's avatar

  de vita is volgens mij een android achtig ding heb ik zo me vermoeden dus flash komt er zoiezo wel voor

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ze zouden zichzelf erg in de vingers snijden als ze geen goede flash support in de vita doen.