Het is zonder twijfel dat The Elder Scrolls IV: Oblivion een fantastische game was. Zelfs als je de game nu opstart kan hij er nog mee door. De game laat echter ook een aantal mankementen zien waar bij Skyrim zonder twijfel op gelet zal worden. Veel klachten over Oblivion van fans waren namelijk hetzelfde. De algemene ergernis was dat veel stemmen van NPC’s hetzelfde waren en dit stoorde velen nogal.

Bethesda’s Pete Hines werd de vraag gesteld of dit probleem in Skyrim is aangepakt en of NPC’s van verschillende rassen ditmaal wel verschillende stemmen zullen hebben. Hines kon de fans verzekeren dat er een stuk meer voice actors zijn ingehuurd dit keer om de NPC’s allemaal hun eigen stemmetje te geven.

Naast deze geruststellende info liet Hines ook nog iets los over de graphics van de PS3 versie van de game. Toen Todd Howard Skyrim aan het spelen was dacht Hines dat dit gewoon de PC versie was. Hij was dan ook verbaast toen Howard de PS3 controller liet zien. De PS3 versie zal dus vrijwel identiek zijn aan de PC versie op grafisch vlak.

The Elder Scrolls V: Skyrim staat gepland voor een release op 11 november.