Nieuwe DLC voor Dragon Age II met trailer

Dragon Age II is één van die sequels die zijn voorganger niet totaal tot zijn recht laat komen. Dragon Age: Origins was voor de echte RPG liefhebbers een fantastische game. De gameplay ging diep en het verhaal was interessant. Het vervolg op Origins was wel een aardige game, maar week af van wat Dragon Age nou echt was. BioWare probeert de gebreken van Dragon Age 2 nu goed te maken met interessante DLC pakketten. Ook nu wordt er weer een nieuw pakket aangekondigd.

Via Gametrailers TV heeft BioWare onthuld dat we binnenkort terug kunnen gaan naar de stad Kirkwall om nieuwe avonturen te beleven. De nieuwe DLC zal de naam ‘Mark of the Assassin’ dragen en draait uiteraard in zijn geheel om een nieuwe companion. Deze companion genaamd Tallis komt naar jou toe om een juweel te stelen genaamd ‘The Heart of the Many’. Dit zal natuurlijk niet zonder slag of stoot gaan en tsjah…de trailer spreekt voor zich.

Mark of the Assassin zal 11 oktober uitkomen en zal vanaf dan te downloaden zijn vanuit de PS Store.

Boxshot Dragon Age II

Dragon Age II

Releasedatum:
10-03-2011
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
EA
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1.    679 XP
  PSknul's avatar

  Ik vond Dragonage 2 echt een flop. D1 was veel vetter en meer een RPG. Maarja misschien D3 weer terug naar D1 stijl.

 2.    428 XP
  Djives's avatar

  Lekker! ziet er top uit , ga deze samen met die vorige dlc downloaden dan is de content zeker waard om de game opnieuw te spelen na 3x al gedaan te hebben.

 3.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Ik ben juist net begonnen aan het eerste deel. Daarna komt het tweede deel aan de beurt. De meningen zijn nogal verdeeld over het tweede deel, ach ik zie het wel tegen die tijd. Tot nu toe heb ik er nog altijd veel zin in. Deze DLC ziet er in ieder geval goed uit!

BioWare houdt rekening met feedback voor Dragon Age II: Legacy DLC
Nieuwe Dragon Age II DLC onthulling op de Comic Con
BioWare luistert naar feedback voor Dragon Age II DLC