De echte RPG fanaten kennen de franchise ongetwijfeld, maar er zijn er waarschijnlijk ook een hoop van jullie die de Persona serie nog niet kennen. Deze IP is nieuw leven ingeblazen door Atlus en heeft de gehele Japanse game markt om. Japanners gaan gek op de serie en met een erg goede reden, het zijn verdomd goede games. Persona 2 komt binnenkort uit voor de PSP en zal voor een hoop Europeanen de eerste kennismaking zijn met de serie, maar het zal een ervaring zijn die je niet snel vergeet.

Gelukkig is Atlus een gunnend bedrijf en hebben ze speciaal voor de Europese release van Persona 2 een exclusieve Collector’s Edition van de game aangekondigd. Deze editie zal het volgende bevatten:

  •  Special Collector’s Edition box
  • UMD box featuring a double sided inlay
  • Official Soundtrack CD with original and remixed soundtrack, as well as arranged songs by Shoji Meguro all packaged in a stylish slim jewel case with inlay
  • 6 Double Sided Art Cards featuring the work of Kazuma Kaneko on the front and Shigenori Soejima on the reverse
  • A3 Poster featuring the box art in all its glory
  • EXCLUSIVE Persona 2: Innocent Sin T-shirt when you pre-order from the Ghostlight store

Een flinke hap dus als je het ons vraagt en zeker het geld waard ondanks dat er nog geen prijs is vastgesteld. De game komt op 20 september uit in de US, maar een EU releasedatum is nog niet bevestigd gek genoeg. We kunnen alleen maar hopen dat Atlus zo snel mogelijk met een releasedatum komt, want voor deze game wil je die PSP nog wel even afstoffen.