Crysis 2 Limited Edition

Crysis 2 speelt zich af in de toekomst en plaatst je in een wereld die is verwoest door een reeks klimaatrampen. De maatschappij staat op de rand van de afgrond en juist op dat moment keren de buitenaardse wezens terug naar aarde met een leger om de mensheid te vernietigen. Hun aanval begint in New York. De stad staat in vuur en vlam, in de straten patrouilleren de buitenaardse strijdkrachten en de inwoners worden geveld door een epidemie.

De Amerikaanse strijdkrachten zijn niet opgewassen tegen het invasieleger en het is aan een supersoldaat om de wereld te redden. De speler neemt plaats in het speciale pak van deze soldaat en moet gebruikmaken van alle extra mogelijkheden die deze zogenaamde Nanosuit 2 biedt. Dit pak geeft de speler bijzondere krachten. Zo kan hij onzichtbaar worden, zeer snel bewegen en bijzonder harde klappen uitdelen.

De verschillende Nanosuit-krachten in combinatie met de verschillende beschikbare wapens geeft de speler de mogelijkheid om zijn aanvalstactiek steeds aan te passen aan de situatie. Dit geldt niet alleen voor de verhaalmodus, maar ook voor de competitieve multiplayermodus waarin de speler het opneemt tegen andere spelers online.

Prijs: €22,49
Verzendkosten: €1,95
Link: Wehkamp
iDEAL: Ja

LittleBigPlanet 2

Ontmoet Sackboy en zijn vrienden! De kleine stoffen pop is terug in een nieuw avontuur, waarbij hij wederom moet rennen, springen, klauteren, slingeren en noem maar op. Opnieuw is een flinke hoeveelheid puzzels in de levels opgenomen om de hersenen goed op gang te houden en net als voorheen is het spel bij uitstek geschikt om gezamelijk doorheen te spelen.

Nieuw in LittleBigPlanet 2 is dat je niet alleen eigen levels samen kunt stellen, maar ook volledige games. Race games, shooters, platform spellen en noem maar op. Ook deze zijn weer te uploaden en worden daarmee toegankelijk voor alle andere gebruikers van de game. Je kunt dus rekening houden met een eindeloze hoeveelheid aan gameplay, gezien ook de creaties van anderen voor jou speelbaar zijn.

Dat de eerste LittleBigPlanet baanbrekend was op het gebied van gameplay staat als een paal boven water. De unieke game waarin het grappige personage Sackboy volledig naar eigen smaak kon worden samengesteld, om vervolgens een uitgebreid ‘avontuur’ door te spelen, was uniek. De vormgeving, waarbij de kleine, grappige poppetjes door een semi 2D/3D achtergrond gestuurd werden, sprak zowel gamers als non-gamers aan. Voor het eerst ook speelden zoveel casual gamers online. Samen met volslagen onbekenden (of nieuwe vrienden) overwonnen velen de talloze levels, welke vaak ook door andere gamers waren samengesteld.

Prijs: €21,-
Verzendkosten: €1,95
Link: YourGameZone
iDEAL: Ja

Need for SpeedShift II Unleashed Limited Edition

In Shift 2: Unleashed stappen spelers achter het stuur van razendsnelle racewagens. Nog meer dan het eerste deel wil Shift 2 een echte racesimulator zijn, die de sport geloofwaardig neerzet. De ontwikkelaars van het spel richten zich op realisme op het gebied van het rijgedrag van de bekende auto’s, de crashes en het gevoel van snelheid.

Dit gevoel wordt versterkt met behulp van de helmcamera, waardoor de speler de race beleeft vanuit de ogen van de coureur. Zijn hoofd beweegt mee met alle schokken, botsingen en duwtjes. In Shift 2: Unleashed race je je een weg naar de top en moet je de FIA GT1 en GT3 European Champions zien te winnen.

Net als Need for Speed: Hot Pursuit bevat de game ook de optie Autolog. Hiermee krijgen spelers snel overzicht van de prestaties van hun vrienden via tekst, video en afbeeldingen en kunnen ze elkaar uitdagen om rondetijden te verbeteren.

Prijs: €22,49
Verzendkosten: €1,95
Link: Wehkamp
iDEAL: Ja

PRE-ORDER TIP: FIFA 12 Special Edition

Het online gaming platform van EA, Sports Football Club, brengt de fanatiekste sportfans ter wereld bij elkaar en betrekt ze bij de enorme online community van FIFA. Deze service is jouw link met het echte voetbal en biedt je voortdurend nieuwe content. Wees de perfecte supporter en steun je favoriete club op nieuwe manieren die zijn gekoppeld aan echte evenementen. Je kunt in contact komen met je vrienden en het tegen ze opnemen, en rivalen en miljoenen andere spelers van over de hele wereld uitdagen.

Neem het op tegen miljoenen andere FIFA 12-fans. Je status, eer en progressie worden allemaal bijgehouden en veranderen voortdurend. Voor het eerst wordt alles wat jij en je vrienden doen in Fifa 12 op een logische manier bijgehouden. Elke wedstrijd telt, het hele seizoen lang. Verdien ervaringspunten en stijg in niveau om status op te bouwen. Deel en vergelijk prestaties, en laat het iedereen weten op sociale netwerken als Facebook.

Bij de speciale pre-order editie van FIFA 12 krijg je 18 Gold Packs (3 packs per maand gedurende 6 maanden) om je eigen “Dream Team” op te bouwen voor FIFA 12 Ultimate Team. Met de Gold Packs kan je je on-line team opbouwen en verbeteren. Elk pack bestaat uit een mix van verschillende items, waaronder spelers (75+), contracten, stadions, managers, stafmedewerkers, fitness of ballen. Ieder pack bevat bovendien één zeldzaam item zoals bijvoorbeeld verfijnde spelerstechnieken, langere contracten of een begeerde sterspelers.

Prijs: €48,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja