Velen van jullie zullen waarschijnlijk met het welcome back pack de PSN-game Dead Nation hebben opgepakt. Deze PSN-exclusive heeft veel awards naar binnen gesleept en wordt daarom beschouwd als een van de beste PSN-games van dit moment. Uiteraard kon Housemarque Games hun game niet zonder DLC laten en dus is de ontwikkelaar druk bezig geweest met de nieuwe downloadbare pack voor deze zombie shooter.

De DLC zal Road of Devestation gaan heten en begint met jouw als speler ontsnappend uit een laboratorium. Vervolgens kom je op een kruispunt die drie wegen heeft met elk hun eigen gevaren, monsters en omgevingen. Kies je weg en laat de kogels maar vloeien.

Road of Devestation zal een aantal nieuwe dingen toevoegen aan de game. Zo zullen er nieuwe wapens toegevoegd worden en zal er een grote nadruk komen te liggen op environmental kills. Ook zullen er natuurlijk nieuwe vijanden geïntroduceerd worden, want doordat het virus blijft muteren blijven er natuurlijk ook nieuwe types zombies komen. Ook zal je beloond worden voor verschillende type multi kills. De uitdaging is dus om te blijven variëren in je speelstijl.

De game zal een singleplayer en co-op multiplayer voor twee spelers bevatten zowel on als offline en er zullen uiteraard nieuwe trophies worden toegevoegd. Dit hele pakket zal $3.99 gaan kosten en zal vanaf 27 september in de US Store komen te liggen. Wanneer de EU van deze DLC mag gaan genieten is nog niet bekent.