http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4e77de06eb9b3.jpg

Persoonlijk zelf worden we er een beetje moe van bij PSX-Sense, al die firmware updates voor de PS3. Sony staat bekend om firmware updates uit te brengen voor de kleinste fixes, het erge is alleen dat dit updates zijn van over de 100MB die flink wat tijd in beslag nemen om te installeren.

Nu hebben we er niks op tegen om af en toe even te wachten, alleen moet dit natuurlijk niet voor niets zijn. Dit laatste is alleen bijna altijd aan de orde bij Sony, de firmware updates van de laatste maanden hebben namelijk weinig toegevoegd.

Zo ook de zojuist aangekondigde PS3 firmware 3.72, die ook weer weinig toevoegt. Volgens Sony zal de system stabiliteit veranderd zijn en zijn de netwerk-services verbeterd. Hopelijk zal Sony alleen binnenkort een firmware update uitbrengen die wel de moeite waard is om te installeren, want dit schiet ook niet echt op.

A new PS3 system software update, v3.72, will be released soon. With this minor update, system stability during use of PS3 format software and network services has been improved.

De firmware zal hoogstwaarschijnlijk te downloaden zijn in de ochtend van dinsdag 20 september. Het installeren zal vereist zijn om gebruik te kunnen maken van PlayStation Network.