Visceral Games studio in Melbourne sluit zijn deuren

Visceral Games, een dochterbedrijf van Electronic Arts, zal in Melbourne zijn deuren sluiten. Dat heeft EA zelf bekendgemaakt. De studio dat o.a Dead Space, Godfather II, en Dante’s Inferno ontwikkelt heeft nog een studio in Redwood Shores, California en Montreal.

Aangezien er in Melbourne geen project aan de gang was hebben ze besloten om de studio te sluiten. Electronic Arts liet ook weten dat de werknemers uit Melbourne een andere job kunnen krijgen binnen de EA.

9 reacties

 1.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Dat is zwaar kut hoor,, ik kan niet snel dead space 2

 2.    17 XP
  rubskoe's avatar

  Zonde :S

 3.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  gelijk hebben ze als der geen project is wrm zou je et dan openlaten zijn dikke kosten joh gelukkig kunnen ze wel gwn aan de slag bij EA zelf

 4.    5379 XP
  PattyS3's avatar

  Dus geen Dead Space 3? Of Godfather III? Shame..

 5.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  @PattyS3:

  De studio dat o.a Dead Space, Godfather II, en Dante’s Inferno ontwikkelt heeft nog een studio in Redwood Shores, California en Montreal.

  Als ik dat lees denk ik fn wel denk zelf ook niet dat ze gek genoeg zijn om dat niet te doen XD

 6.    403 XP
  Hazzard12's avatar

  Dat is wel heel erg jammer, maar wat kun je eraan doen…

 7.    14 XP
  scarypatrick's avatar

  Snap niet wat iederen nou zegt van “Jammer”. Er sluit 1 van de 4 gebouwen van de studio Visceral Games. Niet alle 4. De studio blijft voort bestaan. Dit betekent dus totaal niet dat er geen Dead Space 3 of dergelijke meer gaat komen. Dit staat na mijn inzien toch duidelijk genoeg in dit item:
  “De studio dat o.a Dead Space, Godfather II, en Dante’s Inferno ontwikkelt heeft nog een studio in Redwood Shores, California en Montreal.”
  Totaal logisch dat ze er 1 sluiten aangezien het anders veel te veel geld zou kosten omdat er niks ontwikkeld werd. Als hij niet gesloten zou worden, zou het misschien uiteindelijk wel het einde van de hele studio zijn geweest.

 8.    6677 XP
  Myx's avatar

  Was al bang dat er geen dead space 3 zou komen.

 9.    510 XP
  Seven's avatar

  Shame!
  De rechten blijven uiteraard bij Electronic arts, dus geef de hoop op een vervolg niet op.