Epic Games is momenteel niet bezig met een nieuwe Unreal Tournament

De Unreal Tournament serie is een serie die haar eerste deel vond in 1999 en wordt nog steeds begeerd als één van de beste shooters aller tijden. Vele delen volgde hierna en de serie was immens populair! Ook kwam er in 2007 een deel uit voor de PlayStation 3, namelijk Unreal Tournament 3.

Deze laatste was niet zo populair als voorgaande versies, maar toch werd hij redelijk gespeeld. De hardcore fans hopen natuurlijk elke dag weer op een nieuw deel, maar ontwikkelaar Epic Games heeft vandaag laten weten dat ze momenteel nog niet bezig zijn met een nieuwe Unreal Tournament. Misschien wordt het iets voor in de toekomst?

“We haven’t been giving it the attention it deserves because we’ve been focusing on Gears of War and we’re still a relatively small company.”

Boxshot Unreal Tournament 3

Unreal Tournament 3

Releasedatum:
22-02-2008
Genre:
Actie
Uitgever:
Midway
Ontwikkelaar:

2 reacties

 1.    52 XP
  cas_09's avatar

  Vraagje: waarom wordt er aandacht gevraagd voor iets wat er NIET is? Lijkt me een beetje een overbodig artikel, gezien het zovele wat WEL is?
  Tenzij het natuurlijk al in ontwikkeling is maar het nog tijden zal duren eer het goed zal zijn en Epic alvast wat aandacht op de serie wil herbevestigen… Maar als dat waar is zou dat betekenen dat al m’n andere paranoia gedachten dus net zo goed waar zouden kunnen zijn. Iets waar ik niet op hoop, al zeg ik ’t zelf.

 2.    5379 XP
  PattyS3's avatar

  cool

Vooralsnog geen plannen voor een nieuwe Unreal Tournament
Trophies: Unreal Tournament 3