PS Vita is ertoe in staat om jezelf live uit te zenden

De Tokyo Game Show is al enkele dagen ten einde, maar toch worden we nog plat gegooid met nieuwe weetjes over de PS Vita. Vandaag hebben we ook weer wat nieuws over de PS Vita gevonden, wat voor aardig wat interactiviteit kan zorgen op deze nieuwe handheld console.

“Nico Nico Douga” is een bekend Japans bedrijf die online video’s deelt met vele gebruikers, een soort YouTube dus. Dit bedrijf is momenteel bezig om door middel van geavanceerde apparatuur het mogelijk te maken jezelf live uit te zenden vanaf je PS Vita. Momenteel is het alleen nog maar mogelijk om via de camera aan de voorkant op te nemen, dus alleen maar je gezicht te publiceren op het internet. Ze beweren ook dat ze nog wel een jaar bezig zullen zijn om alles volledig geïntegreerd te hebben.

Zodra we lazen dat het een Japans bedrijf was, kregen we wel gelijk wat twijfels. We hopen natuurlijk niet dat dit alleen voor Japan is en dat we ook in Europa van deze functie kunnen genieten! Dit zullen we helaas nog even moeten afwachten.

3 reacties

 1.    776 XP
  Sevinho's avatar

  -.-

  Laatste alinea klinkt best hard, tot dat je de volgende zin van de alinea leest…

 2.    510 XP
  Seven's avatar

  Deze functie is wel erg cool. Videobellen met je vita.
  Weg met de mobiele telefoon!

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Zie het nut er niet echt van in.