Nieuwe gameplay footage van Crysis op de console

Gisteren hebben we jullie de eerste screenshots van Crysis kunnen laten zien, rechtstreeks vanaf de console. Zojuist zijn er ook daadwerkelijke gameplay beelden gesignaleerd. In deze ruim acht minuut durende video zien we genoeg actie, met op de achtergrond een interview met Miles Clapham van Crytek Nottingham.

De grafische kwaliteit van deze ex-PC-exclusive was in 2007 gewoon superieur te noemen en met een beetje extra oppoets werk is er dan eindelijk een console versie uit het stof ontstaan. Bekijk hieronder de heerlijke beelden van Crysis.

Boxshot crysis

crysis

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1.    682 XP
  Hypoman's avatar

  Tja, en nu hopen dat de PS3 versie er ook zo goed uitziet? Het was namelijk niet echt fraai wat ze met de PS3 versie van Crysis 2 deden. Terwijl deze er in eerdere vermeldingen er beter uit moest zien als de Xbox 360 versie. Ik geloof het pas als ik de reviews lees……

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  @Hypoman: @Hypoman: Gaat toch niet zo heel veel verschillen met de xbox versie?

 3. Anoniem -   
  Playnl's avatar

  Heel leuk, maar ik denk dat alles een beetje verouderd is op de graphics na natuurlijk. Ik ga hem niet halen want ik heb er geen tijd voor. Mocht ik ooit nog tijd hebben dan ga ik eerst aan de slag met de Halo remake. Mar helaas word dat hem ook niet want Battlefield komt eraan!

 4.    3140 XP
  moes's avatar

  als je dat opgepoetst noemt…..die texture bevalt mij niet echt maja

Reserveer Crysis 3 en krijg het origineel gratis
Shitload aan nieuwe PS3 gameplay video’s van Crysis
Console screenshots van Crysis zien er gelikt uit