Het is dan bijna zover, we zitten allemaal met smart te wachten tot die dagen dat we de tofste games kunnen spelen van dit jaar. Laten we even nagaan wat er allemaal uitkomt: Uncharted 3, Batman: Arkham City, Battlefield 3, Rage en natuurlijk niet te vergeten Modern Warfare 3. Deze laatste heeft een hoop goed te maken aangezien Black Ops toch niet geheel aan de verwachtingen voldeed. Een vermakelijke game, maar niet op het niveau van de Modern Warfare serie. Wat we er tot nu toe van hebben gezien zal dit hoogstwaarschijnlijk helemaal goed komen.

EB Games Australia heeft op hun Facebook pagina een bericht geplaatst waarin ze melden dat er aankomende woensdag een grote aankondiging rondom Modern Warfare 3 zal worden gedaan. Het bericht zegt heel cryptisch dat er een “verdovende, booming, oor-splittende” aankondiging zal worden gedaan woensdag.

Deafening, blaring, booming, ear-splitting Modern Warfare 3 announcement coming this Wednesday! Keep your ears open for this one…

Bijgevoegd is een plaatje van wat lijkt op een versterker met een Modern Warfare 3 skin eroverheen die ook dient als dock voor je Ipod. Gaat het hier om de Prestige Edition van de game? Eerder kregen we al night vision goggles en een bestuurbare auto met camera erop bij deze bekende Collector’s Editions van de serie. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte!