http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4e7892a4876f2.jpg

Als je PSX-Sense een beetje in de gaten hebt gehouden, dan zal je ongetwijfeld wel weten dat de Battlefield 3 beta binnenkort van start gaat. Iedereen kan de Battlefield 3 open multiplayer beta op 29 september downloaden. Mensen die alleen de Medal of Honor Limited Edition hebben aangeschaft, die hebben iets meer geluk. Zij zullen namelijk 48 uur van tevoren aan de slag kunnen met de beta met een wat exclusiever gezelschap.

Wanneer begint het nu precies?

Voor iedereen met een pass tot de Early Access Beta, jullie kunnen morgen vanaf ongeveer 12:00 ’s middags aan de slag gaan op dinsdag 27 september. De open beta begint pas op 29 september, ook vanaf 12:00 ’s middags. De beta eindigt op 10 oktober.

Voorbereidingen

Deze beta is de ultieme kans om te gaan kijken of najaarstopper Battlefield 3 een game is die jij moet gaan halen. Let alleen wel dat de tijd die je hebt om de beta te kunnen spelen, zeer gelimiteerd is. Slechts 11 dagen heb je de tijd en die moet je dan ook ten volle benutten. Vandaar dat we hieronder een aantal tips voor jullie hebben neergezet zodat je tijd vrij kan maken voor de beta.

  • Zorg dat alle huiswerk die je hebt voor de komende week van te voren af is gemaakt, doe dit voor 29 september
  • Vertel je familie en vrienden dat je in de eerste week van oktober geen tijd hebt
  • Probeer vandaag en morgen alvast wat te hoesten, zodat je bij de start van de beta je makkelijker ziek kunt melden op school/werk

Daarnaast is het ook belangrijk dat je zo min mogelijk van het scherm hoeft weg te lopen. Daarom hebben we ook nog een aantal handige tips voor het campen achter je TV.

  • Koop melk in een jerrycan, melk is namelijk gezond en als de jerrycan leeg is maakt dit een uitstekende toilet bij je TV. Voor de grote boodschap kun je de bovenkant er afknippen.
  • Chips is ontzettend belangrijk tijdens het gamen, kies alleen wel een chips soort met zo min mogelijk kruiden. Anders word je controller namelijk vies. Lays Naturel is bijvoorbeeld een uitstekende gaming-chips.
  • Gebruik een headset in de nachtelijke uurtjes, dit om boze buren of ouders te vermijden.
  • Zorg voor een extra controller die aan je PlayStation 3 hangt terwijl je met de andere speelt. Zo voorkom je lege controllers.
  • Koop Energy drankjes, met name de grote Monster Energy en Red Bull-blikken zijn uitstekend om je wakker te houden. Masturberen is geen goed plan, hier word je namelijk moe van.
  • Eten maken doen we niet, zorg daarom dat thuisbezorgd.nl in je favorieten staat zodat je makkelijk iets kunt bestellen

Ben jij er klaar voor?

Heb je al onze tips doorgenomen en een planning gemaakt hoe jij de Battlefield 3 beta gaat doorstaan? Dan ben jij helemaal klaar om tot diep in de nacht met deze game aan de slag te gaan. Laat hieronder in de reacties jouw voorbereidingen weten en wellicht kunnen we nog wat tips van elkaar overnemen!

Met dank aan Martijn89 voor de tijden van de beta.