Sony komt met gigantische film en TV-service… in de VS

We kennen het ondertussen wel, de VS heeft talloze applicaties op de PlayStation 3 beschikbaar om films en series te bekijken. Deze service wordt nu nog eens uitgebreid met de ‘Video Unlimited’ applicatie, waarvan de preview nu te downloaden valt voor PlayStation Plus abonnees.

Deze applicatie bevat ruim 40.000 films en TV-series, wat een aardig assortiment is. Deze applicatie komt in principe precies op tijd gezien de verhoogde kosten van Netflix en de markt die nu wat verder open ligt, het is alleen erg jammer dat de service wederom alleen voor de VS is.

In de EU moeten we het dus helaas blijven doen met MUBI, de filmservice die vrijwel alleen artistieke films bevat en waar je zeker geen kaskrakers zal gaan vinden. Voor de mensen met een Amerikaans PSN account is het nog wel even leuk om de onderstaande promotie beelden te bekijken, aangezien de service er wel veelbelovend uitziet.

11 reacties

 1.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  mubi zuigt zo hard joh dit is pas iets geweldige series zie ik khoef niet eens die vid af te spelen om te zien dat et baas is ken ze allemaal al XD

  Chuck/heroes ckr een aanrader:)

 2.    1919 XP
  ddvos's avatar

  met een Amerikaans account kan je het denk ik als nog niet gebruiken. De video store kan je tenslotte ook niet gebruiken.

 3.    5379 XP
  PattyS3's avatar

  Toch maar naar de VS verhuizen dan.. xD

 4.    3140 XP
  moes's avatar

  @PattyS3:

  haha zou ik ook doen maar niet om dit hoor xD er zijn veel toffere dingen te doen in de VS. en als je toch gaat, raad ik jou L.A. aan. 😉

 5. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  Waarom krijgen wij dit niet..??? We hebben niet eens een video store in de PSN store. MUBI mogen ze echt terug nemen..

 6.    1919 XP
  elazzja's avatar

  Ik denk dat het ook in Europa zal komen aangezien de Bravia TV’s met internet blijkbaar ook de functie hebben. Dit zal voor vele mensen een reden kunnen zijn om een systeem te kopen. De mensen willen er namelijk van genieten om er iets mee te doen. Films en muziek.

  Dat Europa uit vele verschillende landen bestaat is denk ik de reden dat het langer duurt maar ik vind dat geen excuus.

  Dit is wel slecht nieuws voor videotheken (Als er nog zijn). Ik vraag me af wat het nut is van een BD speler van Sony als je de films ook online via hetzelfde systeem of met je Bravia kan huren/kopen.

  Ik vind dit wel een goed systeem dat ik zeker zal gebruiken als die hier komt. Maar als België voor een doorsnee abonnement nog steeds datalimieten heeft zie ik dit niet zitten. Als je geen datalimiet wilt zijn er mogelijkheden maar dan valt de snelheid echt tegen want dat gaat via vdsl2 en dat is hopen op 25mbps. Ik zit hier met fibernet van 45 euro met 50Mbps en 100GB. Dat moeten ze echt verhogen naar 200GB met eens snelheid van 75Mbps.

  Eens zien of dan het duurste abo dan ook verhoogd wordt. 69 ongelimiteerd in 100 Mbps. Snel maar wel duur.

 7.    6677 XP
  Myx's avatar

  @elazzja: De videostore die begin 2010 zou komen is er nog steeds niet, ik geloof het allemaal niet meer.

 8.    5379 XP
  PattyS3's avatar

  @moes: Naa, ik vond Miami wel chill. 😀 LA wil ik ook eens heen.

 9.    510 XP
  Seven's avatar

  Mubi is inderdaad niet waar ik op zit te wachten.
  De line-up die ik hierboven zie lijkt er veel meer op!
  Kom op Sony, niet zo lomp doen en in de EU uitbrengen die handel.

 10.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  ik moet het niet..

 11.    776 XP
  Sevinho's avatar

  @PattyS3: Wrm zeg je dan bij het begin: ‘Naa’.
  Just asking..