Mars alleen voor PlayStation 3 en PC?

Spiders Games is nog niet zo heel bekend bij het grote publiek, maar toch komt er eindelijk een echte grote game uit ontwikkeld door Spiders Games. Deze game zal Mars gaan heten en is nog niet zo heel lang geleden aangekondigd, het zal een Sci-fi RPG actie game worden, in deze game kun je reizen door een origineel futuristisch universum.

Vandaag is er weer ietsjes meer bekend gemaakt over deze game, er wordt namelijk totaal niet ontwikkeld voor de Xbox 360 door Spiders Games, hun nieuwste game zal dus alleen op de PC en PlayStation 3 verschijnen, tijdens een e-mail cnversatie met Destructoid.com. Spiders’ CEO Jehanne Rousseau verteld dat de Xbox 360 versie van de game een logische stap zou zijn en ook al geplant was. Maar op het laatste moment kwamen ze erachter dat als ze de game op de Xbox wilde uitgeven ze hulp nodig hadden van een uitgever, helaas hebben ze nog steeds geen geschikte uitgever gevonden voor hun game.

“For now we’re still searching for a publisher, so in one way the 360 version relies on them,”

“But we do actually have a PC version and we’re planning to develop for 360 as well, as it seems very logical. I’ll be able to give you the final answer about the different platforms when I have the contract in hand.”

Gelukkig is het zogenaamde ‘lead platform’ nog altijd de PlayStation 3, deze keuze was gemaakt omdat de PlayStation 3 een erg gecompliceerd platform is en dit Spiders Games wel een leuke uitdaging leek.

8 reacties

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Chill, een verrassende semi-exlusief 😀

 2.    515 XP
  Dead-M's avatar

  “Gelukkig is het zogenaamde ‘lead platform’ nog altijd de PlayStation 3, deze keuze was gemaakt omdat de PlayStation 3 een erg gecompliceerd platform is en dit Spiders Games wel een leuke uitdaging leek.”

  Kijk, zo kan het dus ook 🙂

 3.    113 XP
  micordegrood's avatar

  mm, nog geen uitgever. Mogen ze opschieten en hopelijk een goede vinden. Ik zie wel potentie in deze game!

 4.   
  enormhi's avatar

  Goed nieuws(?) Eerst maar een afwachten, hoe? en wat?

 5.    80 XP
  trybenga's avatar

  awesome.. ^^

 6.    752 XP
  SyncPeter's avatar

  Misschien kunnen ze wel bij SCE terecht :). Voor volledige exclusiviteit :D. Maar het klinkt wel goed Sci-Fi RPG :D.

 7.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  het woord Sci-fi schrikte mij al af 😉

 8.    177 XP
  KB-013's avatar

  @afca-yuri: Red Faction: Guerilla was ook Sci-fi en is echt een van de beste games op de PS3.