I Am Alive opnieuw aangekondigd met trailer en al

Een game die aanwezig is bij ons alle door afwezig te zijn is I Am Alive. Deze game werd door Ubisoft aangekondigd met een prachtige CGI trailer. Een aardbeving maakte korte metten met een hele stad en vervolgens kregen we indrukwekkende beelden te zien over hoe je moet overleven in een gebied geraakt door een verwoestende natuurramp. Na deze trailer viel het lange tijd stil rondom de titel en veel gamers dachten dat Ubisoft de game had geschrapt. Dat is gelukkig niet het geval.

Ubisoft heeft I Am Alive namelijk heraangekondigd met een trailer, screenshot en nog veel belangrijker een datum van release. Oké een precieze datum is het niet maar we weten in ieder geval dat de game deze winter zal gaan uitkomen in de PS Store. Je leest het goed I Am Alive zal een PSN-titel worden en zal dus niet als retail game in de schappen komen te liggen.

In I Am Alive speel jij een overlever van ‘de ramp’ en ben je opzoek naar je vrouw en dochtertje. Tijdens je zoektocht zal je inventief moeten omgaan met de omgeving en vijanden intimideren of bang maken in plaats van ze te doden, aangezien kogels schaars zijn. I Am Alive zal een interessante post apocalyptische game worden en Ubisoft verzekerd ons dat het het wachten waard was.

“We know people have been waiting for this game to arrive, and we believe it’s going to be worth the wait,”

“I Am Alive presents a unique take on the postapocalyptic, survival genre by creating more complex and emotional situations for the player. Xbox LIVE Arcade and PlayStation Network are the perfect platforms to leverage the mature and challenging experiences of the game.”

http://youtu.be/yl-8uPL3RLk

Boxshot I Am Alive

I Am Alive

Releasedatum:
04-04-2012
Genre:
Actie
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:

6 reacties

 1.    677 XP
  PSknul's avatar

  dit gaat zo’n harde faal worden. ik bedoel PSN en xboxlive only? dat levert sowiso minder verkopen op. en it is nog eens ‘lelijker’.

 2.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  De verhaal klik niet verkeerd maar de beeld is gaar

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Wauw dit spel heeft 3 trailers die alle 3 totaal verschillend zijn.

 4. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  Ziet er leuk uit, het genre is vet alleen is het niet echt top uitgewerkt imo.

 5.    665 XP
  SaykOdelik's avatar

  leuke trailer zit al een tijd te wachten op een nieuwe trailer

 6.    510 XP
  Seven's avatar

  Dit had een systemseller moeten worden…

Zesde Easter Egg Hunt deal geeft 50% korting op From Dust & I Am Alive bundel
PlayStation Store Update EU – 4 april
PlayStation Store Update US – 3 april
Morgen een demo van I Am Alive in de PlayStation Store van Amerika